RJ RUNER II

Autor rj, Travanj 11, 2016, 18:17:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

KvacakZu

i moja je montažna jednom metita i više nikad skinuta :uf:

mossi

Citat: rj  u Travanj 11, 2016, 19:31:13
smiješ vidjet majstora neznam kako samog sebe slikat  :icon_scratch:

:notworthy: :hi:

maverick

A dobro da su slike vidjele svjetlo dana, danima ih dobivam a imao sam zabranu objavljivanja  :stripii: s obzirom da im je ovo drugi čamac ovog tipa definitivno se napravilo par stvari koje do sad nisu bas sve bile objedinjene na jednom čamcu i definitivno, bez obzira sto izgleda kao i većina aluminijskih čamaca ovo je jedno od najbolje uradjenih s najboljim maritimnim sposobnostima, sto dokazuje i 55 km na sat s 25 ks  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Onda datum na fotkama ne stoji, ovaj od "danas" nije završen ..  :sha:

maverick

Prvi sličan ovom je završen prije desetak dana  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Proizvodnja RJ-ALUMA  :notworthy:

maverick

Mislim da nema veze s masovnom proizvodnjom...ovo je onako s prijateljem za dušu...ali tko zna

kobac

nešto mi smrdi  :stripii: :stripii: da je to rj-bru verzija.... :rofl2: :rofl2:

DIDAPATAK

..i meni se čuje  :uf: ...na DOBROOO  :notworthy:
..već mi se dugo mota po glavi jako slična kombinacija..a sad kad probamo,zalijemo.. i .. tako..
..pa pa malo LOTO  :stripii:
..druže svaka mast..jedino me glede cifre malo zabrinjava  :icon_scratch: pa daj i taj detalj..ako nije tajna ..
.. :baba:

maverick

kobac

Taj posao treba znati raditi, treba imati pravi alat za varenje, sječu itd,itd...
Znam da to nije za javnost, ali u svakom slučaju tko got bio majstor mislim da će dobro izgledati..
Tu ima vjerojatno neka osnova već poznata i nekih sitnih izmjena po željama i potrebama...
Ja ću taj camac zvati " RUBRU " :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :notworthy:

rj

Citat: kobac  u Travanj 12, 2016, 10:15:41
nešto mi smrdi  :stripii: :stripii: da je to rj-bru verzija.... :rofl2: :rofl2:

KEC 1 sjedi  :rofl2:

totalno si fullo balun  :006:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Prvi testni primjerak prije ovog sa kumovih slika...

pajdo77

Napred se ne otvaraju komore za spremiti sitnice?

rj

ne kolegi smo radili čamac za kupanje... ribolov ga ne zanima tako da su to u principu stepenice za lakši ulaazak u čamac
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom