RJ RUNER II

Autor rj, Travanj 11, 2016, 18:17:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

rj

Citat: Rap  u Svibanj 12, 2016, 21:28:15
Gdje ide ta bitva kada joj je postolje tako zaobljeno?

zato sam ju i radio jel nisam našao bitvu sa tolikim radijusom ...cjev je promjera 50mm

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Kakav šaraf će ju držat koji neće popustiti pri vibracijama

TonyC

rj

Citat: Rap  u Svibanj 13, 2016, 07:38:29
Kakav šaraf će ju držat koji neće popustiti pri vibracijama

ČAva odgovorio ...zljepi se diht masom i 4 zigera nemože nikud mrdnit

rj

Citat: maverick  u Svibanj 07, 2016, 10:36:36
Ukratko, u čamac stavite sve sto inace drzite u zadnjoj komori...pun rezervoar, akumulator i ostale sitnice koje drzite tamo...tad , naravno na plazi oznacite vodenu liniju...tu vodenu liniju prenesete na unutrasnji dio komore....i onda kantama do te crte punite čamac vodom...tad cete vidjeti koliko od te prve imaginarne crte čamac tone jos dole s obzirom na količinu vode koja ce se ipak zadrzati u čamcu jer je duplo dno nisko....i imate situaciju za busenje...ili kad otopli ...dvije porcije cevapa..i coca cola pa dodjem i ocrtam  :stripii: :stripii:

ima tu i dodatnih problema u mojoj verziji samopražnjenja samo duplo dno je hermetički zatvoreno i pravi nepotopivu komoru od cc 240l + zadnja komora koja može dobit vodu tek kad pređe 35 cm u čamcu , dakle motor od 50kg i cc 1000l vode bi teoretski moglo potopit čamac ...opet djelomično jer komora od 240 l + ptednja komora trebala bi nosit težinu čamca i motora

ako je duplo dno plitko gubi se kapacitet komore i lako bi se čamac mogao potopit pošto motor vrši stalni pritisak gubi se zakon spojenih posuda i eto ti problem

Rap

Jel bi ga potopilo ili bi bio suspend?

rj

zavisi moj ne može potopit ....izračunaj ....240l (duplo dno komora) zadnja komora cc 250 l prednja komora cc 400l dali može nosit cc220kg

rj

prođe neko vreme i dojmovi o novom čamcu su složeni ...uglavnom plovnost je ostala odlična a prednja komora od 200 cm je pun pogodak uslikam šta sve stane u nju ...a i cerad-kabina se završava ..
pre zadovoljan sam

Kugla

Bitno da si ti zadovoljan i da možeš uživati u vožnji i pecanju sa njim  :ok:

Rap

Jel ona ujedno i lezaj?

rj

ne ...lešaj će bit između prednje i zadnje komore tu je prostor 220cm x 125cm i taj dio se natkriva

maverick

Jadna majka kad bude gotova cerada...supruga ostaje bez čovjeka a djeca bez oca...nece se ni vracati kuci  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Bar nece vise djece pravit kod kuce  :ok:
Brzi od Bolena.

rj

sve ovo izvađeno iz prednje komore a ima mjesta još  :icon_scratch:

Rap

Da malo poslozis stalo bi ti i u zadnju ;)