Stich & glue tehnika

Autor Zagor, Srpanj 01, 2016, 20:18:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zagor

Kolega pripremio navigaciju za spust  :stripii:

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Zagor

Sve spremno za sutra u zoru  :stripii:

Zagor

Citat: Zoran Š.  u Kolovoz 07, 2017, 22:24:27
ja nikako da odvagnem napraviti sam kayak ili ga kupiti, ali širi sa ravnim dnom. možda alu?  :BangHead:

Da mi netko ukrade moga ili jednostavno nestane radije bi kupio drugoga nego ponovo radio.
Kada sam ga napravio nitko ponosniji od mene i sad mi je drago sto sam radio i ponosim se ruku mojih djelo. Ali radije bi sada kupio nego radio.
Kada vidim od kolege kupovni  kayak i njegove karakteristike bez dvojbe bi prije njega izabrao.

P.S. Moj kanu je brži  :stripii:  :hello2:

Ivan Borojević

Citat: Zagor  u Kolovoz 08, 2017, 18:42:03
Kolega pripremio navigaciju za spust  :stripii:

Auu j.bote, pa vas dvojica se dali u slikare. :uf: to vam netreba, tu je cijela Drava u Hrvatskoj. Jel nemate gps na telefonu da znate kraj kojih mjesta prolazite. Moja preporuka je da nocite kod usca Karasice kraj Josipovca, to je otprilike na pola puta. Ako vam pocne puhati vjetar u prsa a hoce, nadrljali ste, bolje da ste isli u kanuu obadvojica jer je puuuno lakse veslat uz vjetar, jer ne okrece kanu. Nize, kod Nemetina uzasno smrdi kanalizacija i gledajte da tu dionicu prodjete sto brze. Obrati paznju na mirise, cvrkut ptica, miris Dunava se vec osjeti na 5-om rkm Drave, nemojte oblacit drecava odijela vec nesto tamnije- maskirno, zbog osa i strsljenova jer znaju u supljem drvecu kraj vode napravit gnjezda tako da se vise drzite sredine rijeke, motornim camcem im mozes pobjeci ali sa kanuom ne. Sesire sa sirokim obodom ponesite da vam stiti vrat od sunca. Ne busajte se u prsa jer moze brzo poc po zlu, pamet u glavu, ne veslajte nocu  i vidimo se u vikend naselju na uscu Drave. :ok:

Zagor

Možda će nekome zvučati neozbiljno ali idemo minimalističkom metodom. Imamo GPS na mobu ali nije fora  :stripii:
Rijeku poštujemo i shvaćamo je ozbiljno ali nekako najradije bez raznih pomagala prsa u prsa obračun sami sa sobom.

Hvala na savjetima dobro će doći i vidimo se na ušću  :icon_thumright:  :occasion14:

šajzika

Vec vidim da ces nas zvat u pomoc :stripii:
Broj imas, ak sta treba zovi :hi:
Audentes fortuna iuvat

Zagor

Hahaha zato i idem opušteno jer gdje god da zapnem ima barem 2-3 forumaša za pomoć  :stripii:

Ne bojte se ljudi, oprez je na prvom mjestu.  :hi: