Problemi Kopačkog rita

Autor šime, Prosinac 30, 2012, 20:44:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Danas sam kontaktirao policijsku postaju Beli Manastir po pitanju zabrane pecanja u Kopačkom ritu, tj pecanju na tom dijelu Dunava. Oni nemaju bas nikakvih informacija o zabrani i uputili su me na Park Prirode Kopački Rit. Tamo sam dobio kolegu na telefon..pa mi je ukratko pojasnio kako stoji situacija...Pošto u opticaju nema dozvola za to područje Dunava još uvijek vrijedi stara dozvola a na toj dozvoli je zabranjeno pecati do 01.06. pa su oni tako i odlučili...
Izmedju ostalog priča bas ne stoji je ova dozvola je istekla...a policija nema naputak o zabrani...za ostalo morate odlučiti sami  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ovi u ritu nisu normalni  :BangHead: pozivaju se na nevažeču dozvolu .....  :red-card:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

maverick

rj

meni je onda "djelo u ponavljanju"  :stripii: vama je jeftinije  :headbang:

mossi

maverick

Stalno se šuška da je odobreno ribarenje na Dunavu na mjestu parka prirode, ali kao da navodno nece ribari ulaziti u stari dunav i ostale kanale. Nitko od nadležnih nece dati neku izjavu na tu temu...sve mi se čini da se opet svi prave grbavi a nama ostaje da se vijamo s ribarima dok pecamo...

miha

godina je počela predivno kamere ...novine ...izjave nasmijana i vedra lica svi sretni  i zadovoljni ...a onda PRC  godina za pamčenje svi znaju sve niko ne zna ništ ....

maverick

Stvar je da i ono sto znaju ne zele podjeliti...opet su ih zvali pa sve okolise...oni bi izgleda najvise volili da mi tamo ne dolazimo a da ribari plate koncesiju 100 000 kuna...i da ih ima bar 100 . A sta s ribom..sta s prirodom...sta s takvim bogatstvom...izgleda da ih sve boli urac.

rj

jedina šansa su zeleni ali u Briselu ...ima  da postroje ovo govno od jakovine

Slaven

Jel zna netko kakva je situacija sa dozvolom

maverick

miha

treba njih sve hebati pare uzeli i sada grba ....matorci pojačajte ginko jutarnji da se sjetite šta ste obečali početkom godine...

kockar

Lepa vest od sa ove strane, pre dva dana je pogranicna policija privela dvojicu koji vrsljaju vec duze vreme strujom po Dunavu.
Aparat su bacili, ali ribu nisu, a posto je vecinom bio som koji je u lovostaju, dobili su krivicnu prijavu,
a ostali bez camca i motora (40 hp).
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs