Problemi Kopačkog rita

Autor šime, Prosinac 30, 2012, 20:44:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Upis u knjigu evidencije mora iči odmah po stavljanju ribe u čuvarku/stringer.
Sve ostalo je krivolov. Puštena riba se ne upisuje.

Naravno Zakon štiti i samo pecanje ribe koja je u lovostaju.
Pa tu ne pomaže ni C&R.   :icon_scratch:

alex7777

ja mislim da mi svi trebamo prestat ic pecat i to je to  :stripii:  :toothy9:

maverick

A ne, imamo komad zemlje koja nam ne sluzi nicemu...sad skupljamo da kupimo neki star bager i kopamo si mjesto za pecanje  :stripii: tu cemo i camce drzati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: mossi  u Veljača 06, 2015, 13:48:31

mislim da nisi u pravu.
bar kod nas sto se tice zakona. nazalost nisam pri kompu pa da mogu tocno citat izvaditi ali nisi duzan upisat ribu do trena kad planiras napustit vodu i ribu ponjet kuci.
99posto sam siguran u to. isto vredi i sa kresanjem peraje.
Audentes fortuna iuvat

rj

Citat: mossi  u Veljača 06, 2015, 13:48:31

grešiš ...upisuje se i obilježava riba koju nosiš ...stringer je zabranjen a čuvarica mora bit platnena...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Upisao i ovo za tribinu o izmjenama i dopunama zakona, mora biti razjašnjeno da nebi bilo nisam znao.

zvona

Popio pivo danas sa ribočuvarima iz V-S županije, kažu da će se sa jednom dozvolom moći i na Dunav, Savu, Dravu, Bosut, Vuku itd uglavnom otvorene za 100 kn + članska iskaznica nekog društva...Zatvorene vode će biti jedna priča, a otvorene sasvim druga..
Mornar nisam te razumio i ja isto lovim na Savi jel bi to trebalo značit da i ja s svojom dozvolom mogu na Dravu Dunav itd iako je preko 100km od mene i druga županija

raso

Zvona, još ne možeš ali bi vrlo brzo trebao moći. :ok: :ok: :ok:

zvona

Mornar Popaj

Nemoj onda kukat kad ti majstori iz osijeka dođu na Savu, i prvi dan skuže kolikih smuđeva ima i u kojem broju  :headbang:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

I to dodjemo kolektivno...ja sam tamo za 40 minuta autoputem...skoro isto kao do Aljmasa  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Tebi treba svaki dan kontrolirati knjižicu upisa ulova :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Ja sam prije tri cetiri godine predao popis ulova u lokalno drustvo..pa me isterali van  :stripii:

Kugla

Citat: maverick  u Veljača 06, 2015, 17:54:55
I to dodjemo kolektivno...ja sam tamo za 40 minuta autoputem...skoro isto kao do Aljmasa  :stripii:
Tako je  :ok:

zvona

U jbt popaj pa imaš pravo..nisam o tom razmišljo..al da budem iskren volio bi da dode iskusni varaličar da vidim kako pretražuje teren i dal bi ga ulovio za cjel dan.( da naučim kako ).ponude u pp :D