Registracija čamaca

Autor Jožef1, Prosinac 31, 2012, 15:30:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Citat: rj  u Ožujak 06, 2016, 21:52:49
Citat: No  u Ožujak 06, 2016, 21:27:49
:hi: RJ i MOSSI  moram napisat da vas cijenim i poštujem kao ribiče,  nautičare i forumaše  :icon_salut:.
Ovaj dio oko usranosti država vam ne stoji.
Evo zašto tako mislim.

Država je teritorij,ljudi,zrak,voda drveće otoci i potoci.

Koliko znate dobrih ljudi oko sebe.
Koliko znate prirodnih ljepota oko sebe.

Pregrubo je u kompletu reć da je sve usrano jer naprosto nije.
Da pojedine segmente društva ili čak gotovo cijelu   upravu drže seronje,to smo gledali i gledat ćemo još al to ne znači da su svi  i  sve usrano.
Ima ljudi.
Država je širok pojam. Sistem,sustav nešto je sasvim drugo.

Svako Vam dobro obadvojici.   :occasion14:  :occasion14:

malo smo se pogubili ...državu čine LJUDI a teritorij su otoci...potoci...i ostali qurci...palci ...iz toga slijedi jednostavan logički izračun  :takoje:

ljudi dakle mi biramo one koji nam određuju način života i zakone ...niko ne spori da su to uglavnom smradovi koji se bore za stolicu ko som na jig udici ..
ja biram govno ...šta sam ja ?NO mlad si lijepo je imat entuzijazam ja sam več u godinama kad se gubi nada i smeta mi lopovluk a naročito državni lopovluk ..
turci , osmanlije kao oličje zla i harača uzimali su DESETINU šta su ovi današnji političari ? gori su od največeg zla  :hi:
mogao bi ti satima elaborirat al nije tema

Hvala lijepa za ovo mlad si,već dugo mi to nitko nije rekao   :stripii: :stripii:

Rap

Pa ti si pod okriljem Brumar proizvodnje prošao.Ne kao pojedinac.Kao i ja sa Panvalom,nisam nikud morao ići.

rj

ne ...kod brumara sam platio majstore da povare ...platio savijanje ali nacrt je moj i registriran kao samogradnja
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

Citat: maverick  u Ožujak 06, 2016, 22:02:09
Citat: šajzika  u Ožujak 06, 2016, 21:54:24
Mislim da reg firme nemoraju, samo samogradnja
Da oni jednom plate atest i to im vrijedi ali i to košta kao svetog petra kajgana  :uf:

netočno ...skup je atest za privredna plovila ....za ova naša je cc3000kn

Darko

mislim da je cokika za svoj platio oko 5000 kn , i to je bilo manje jer su išli u brod pa su produžili u osijek , inače dolaze mislim  iz Splita ili Šibenika
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

kobac

alex7777

Bla bla bla ko voli nek izvoli al je sve relativno ko sta kako i redom STA SE BODETE PRSTOM U OKO jedno druge :stripii: kaze jedna stara " LAKO TI MENE UDARIT , AJ KUPI MI CIPELE"  :takoje:

rj

Citat: kobac  u Ožujak 06, 2016, 23:20:32
:bootyshake: :thefinger:

nek si ti nama živ....več si me zabrinio ...nema te pa nema  :stripii:

Rap

Citat:netočno ...skup je atest za privredna plovila ....za ova naša je cc3000kn

Ti koliko si na vodi mogli bi ti udarit i na privredni  :stripii:

ibro dirka

Pusti ti čovjeka, kakav privredni ribolov, on je na vodi da dobro istestira varalice da budu što lovnije. Treba imat popust...

Rap

Ne misliš valjda da treba varalice registrirat   :toothy12:

ibro dirka

Ma ni slučajno, izgubit će na lovnosti...

hdraskov

Ekipa molim malo informacija i pomoci.
Kupio sam novi plasticni camac, 5,35m i na njega ide nova yamaha 6hp. Pitanje je sada, registracija.
U kapetaniju nosim sve papire sto sam dobio sa motorom i camcem, racuni,certifikati, uvjerenja, sta god...
Jel oni izlaze pregledati to camac i motor ili ne posto je sve novo, ako izlaze sto mora sve biti u camcu osim vesla i sidra?
Te koliko cca kosta prva registracija i mislim da za ovo plovilo ide trajna.
Thx

ALU-bel

Išao registrirat čamac i nisam mogao vjerovat da registracija po novom zakonu košta 20 kn... nevjerovatno ali istinito.

maverick

Pa kak ne mozes vjerovati....kad mi sirotinja dodjemo na registraciju onda kosta 150 eura...kad vi koji ste u lovi dodjete onda se promjeni zakon i kosta 2.5 eura  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"