Registracija čamaca

Autor Jožef1, Prosinac 31, 2012, 15:30:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Citat: maverick  u Travanj 07, 2022, 06:59:03
Pa kak ne mozes vjerovati....kad mi sirotinja dodjemo na registraciju onda kosta 150 eura...kad vi koji ste u lovi dodjete onda se promjeni zakon i kosta 2.5 eura  :stripii: :stripii: :stripii:
Ovo ti je sada prilika da prodaš svoj čamac i praviš novi... jbg jeftina ti registracija... :rofl2: :rofl2:

maverick

Čekaj dok zavrsim tendu i zavrsim sve do kraja da se slijedeci vlasnik ne mora sekirati oko ničega više  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ne znam u koju temu pa evo ovdje, bio neki dan u kapetaniji ispisati motor, kažu narednih mjesec dana nema ni upisa ni ispisa, rade na novom sustavu, ja pitam pa koji sustav mjesec dana, a kažu oni proces je to  :uf:

maverick

Mene su tako nedavno odhebali...kao ovo ti je zadnji dan...Sjeo sam za onu klupu, odmorio i pokucao ponovno...ali sad dubljim muskim glasom i ocima okrenutim za 180...sad se moze  :stripii:  Kolega jucer kaze rekli mu prije mjesec dana da dodje za mjesec...dosao i rekli jos mjesec...katastrofa...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma užas, ali ajde zima pa čamac vani, novi motor još nije kupljen pa mi se ne žuri.

Garofeeder

Svakako im je vrijeme da uvedu novi sistem.

Lani kupim camac u OS, hocu ga registrirati u VU.

Nakon odjave u LK OS i predocenja ostambiljanog ugovora oni salju pismo meni doma i LK VU, pa tek kad postar (ili golub?) donese to slavno pismo ja mogu registrirati camac.  :icon_salut:

Ko austrougarski katastar...

retfala

To samo ima u osječkoj kapetaniji.

maverick

Trebamo staviti stvari na svoje mjesto a to je da su takve ustanove bile leglo svega i svacega  a onda se jedan probude i propagiraju legalnost. Kad sam god imao neki problem s njima obratio sam se Zg i problem je bio riješen za minut. Nama svakako treba novi sustav , informatizacija ali i novi , mladi ljudi...Napravili su ginekološki pregled od upisa i ispisa motora...sami sebe stavljaju na bitno mjesto