Registracija čamaca

Autor Jožef1, Prosinac 31, 2012, 15:30:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A tko bi onda nahranio  :stripii: napojio...platio rezije...jbg ja i ti i nama slični... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Znači cijena za ostale ostaje ista a za samogradnje poskupila?

Nabijem im samogradnju na kardan  :thefinger:

Darko

ja neki dan radio registraciju za sharka , pošto je bila istekla došli iz kapetanije pregledat čamac ( tehnički pregled ) i napravili trajnu registraciju , sa novom plovidbenom knjižicom sam platio 420 kn :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rj

a šta pregledavaju ...nikako da skontam ....kapetanija vrši registriranje  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

:hi: RJ i MOSSI  moram napisat da vas cijenim i poštujem kao ribiče,  nautičare i forumaše  :icon_salut:.
Ovaj dio oko usranosti država vam ne stoji.
Evo zašto tako mislim.

Država je teritorij,ljudi,zrak,voda drveće otoci i potoci.

Koliko znate dobrih ljudi oko sebe.
Koliko znate prirodnih ljepota oko sebe.

Pregrubo je u kompletu reć da je sve usrano jer naprosto nije.
Da pojedine segmente društva ili čak gotovo cijelu   upravu drže seronje,to smo gledali i gledat ćemo još al to ne znači da su svi  i  sve usrano.
Ima ljudi.
Država je širok pojam. Sistem,sustav nešto je sasvim drugo.

Svako Vam dobro obadvojici.   :occasion14:  :occasion14:

Darko

a moraju doć vidjet dali je čamac plovan  :uf: tj. moraju nekako uzet novce , pošto prijašnji vlasnik nije kod isteka registracije napravio trajnu ( zakon se u međuvremenu promjenio pa je mogao ) , moraju napravit " tehnički pregled " i napravili su mi trajnu reg.
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

E moj No, kad bi ja živeo od potoka, vode i drveća, lepog zalaska sunca i jutarnje izmaglice na rekama.

Upravo taj SISTEM ta bagra od političara i lopova na vlasti čine da život postaje neizdrživ čak i kad izadješ u prirodu.

:mt1032: :character0032:

maverick

Ajd manite se politike...o tome bi mogli unedogled. Mi kontinentalni nauticari smo u Hr manjina a zakon je pisan za neke druge strukture. Na moru je vrijdnost plovila puno puno veca pa im tih par desetaka eura ne znaci nista a kod nas ako pravis cikli od jelovine skuplji papir od materijala
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

No

rj

Citat: No  u Ožujak 06, 2016, 21:27:49
:hi: RJ i MOSSI  moram napisat da vas cijenim i poštujem kao ribiče,  nautičare i forumaše  :icon_salut:.
Ovaj dio oko usranosti država vam ne stoji.
Evo zašto tako mislim.

Država je teritorij,ljudi,zrak,voda drveće otoci i potoci.

Koliko znate dobrih ljudi oko sebe.
Koliko znate prirodnih ljepota oko sebe.

Pregrubo je u kompletu reć da je sve usrano jer naprosto nije.
Da pojedine segmente društva ili čak gotovo cijelu   upravu drže seronje,to smo gledali i gledat ćemo još al to ne znači da su svi  i  sve usrano.
Ima ljudi.
Država je širok pojam. Sistem,sustav nešto je sasvim drugo.

Svako Vam dobro obadvojici.   :occasion14:  :occasion14:

malo smo se pogubili ...državu čine LJUDI a teritorij su otoci...potoci...i ostali qurci...palci ...iz toga slijedi jednostavan logički izračun  :takoje:

ljudi dakle mi biramo one koji nam određuju način života i zakone ...niko ne spori da su to uglavnom smradovi koji se bore za stolicu ko som na jig udici ..
ja biram govno ...šta sam ja ?NO mlad si lijepo je imat entuzijazam ja sam več u godinama kad se gubi nada i smeta mi lopovluk a naročito državni lopovluk ..
turci , osmanlije kao oličje zla i harača uzimali su DESETINU šta su ovi današnji političari ? gori su od največeg zla  :hi:
mogao bi ti satima elaborirat al nije tema

Rap

Citat: rj  u Ožujak 06, 2016, 21:26:05
a šta pregledavaju ...nikako da skontam ....kapetanija vrši registriranje  :icon_scratch:
jel ti nisi svoj alu vozio na pregled u kapetaniju?

šajzika

Mislim da reg firme nemoraju, samo samogradnja
Audentes fortuna iuvat

rj

Citat: Rap  u Ožujak 06, 2016, 21:53:47
Citat: rj  u Ožujak 06, 2016, 21:26:05
jel ti nisi svoj alu vozio na pregled u kapetaniju?

ne

maverick

Citat: šajzika  u Ožujak 06, 2016, 21:54:24
Mislim da reg firme nemoraju, samo samogradnja
Da oni jednom plate atest i to im vrijedi ali i to košta kao svetog petra kajgana  :uf: