DM Ribolov Cup 2016

Autor Hunter, Kolovoz 30, 2016, 09:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hunter

pobjednik im je natrljo nos svima,bijo je nizi i na postolju za prvog od sviju!
1.Hrvoje Puljić donji miholjac
2.Ruženić Goran sv.đurađ
3.anđelko Jazvić sl.brod

šajzika

molio bih gosn kobca da reagira,
djete od 12 god je dobilo rakije, alkohol, molim ljepo ,
kznena prijava  :stripii: :stripii: :stripii: :hi:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

To je za staru reumatičnu prabaku da utrlja u zglobove :rofl2:

nekinho

Svaka čast na ovom kupu, pobjedniku sve čestitke, organizatorima također, lijepo je bilo sve pratiti na forumu, idući put nadam se i sudjelovanju ako obveze dozvole...
A po meni prva nagrada i je otišla u prave ruke, kome ćemo ostaviti sve ljepote ovog svijeta, prirode i uživanja ako ne najmlađima među nama, samo te ljepote, prirodu, riblji fond,
naše rijeke, rukavce, kanale i bare treba sačuvati...  :hi:

šajzika

druze nekinjo, slazem se s tobom .
ljepo da je "dijete" pobjedilo
vjerujem da ce se taj decko zarazit sa ribolovom do kraja zivota  :icon_king: :icon_king: :icon_salut:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Šokre

Citat: šajzika  u Listopad 09, 2016, 20:24:49
molio bih gosn kobca da reagira,
djete od 12 god je dobilo rakije, alkohol, molim ljepo ,
kznena prijava  :stripii: :stripii: :stripii: :hi:
Daj ne izazivaj vraga, znas da je kao vegeta, ide u sve

Mudri

Ljepo druženje,vidio sam neke drage ljude koje dugo nisam vidio,samo šteta što nema malo više ribe,teren je prekrasan,i žao mi je što nisam ovog našeg kukulelea  :stripii: mogao prepoznati onako namaskiranog sa bradom,a stavio u avater sliku vjerovatno prije 10 godina,možda sam i prošao pored njega a nisam znao da je to on,ist tako sam jedva Barinića prepoznao.....

pajdo77

Zato na slijedećem okupljanju organizirati neke bedževe,pločice..nešto za par kuna tako kad se skupi masa ljudi i kad se potepeš na nekog da bar znaš na koga. Jeftino a praktično.

Dukulele

Mudri pa sunac mu zhareni!
Sad cu ja odma apdejtat sliku da se zna, jer sam se ocito sa mnogima isfulo, iako sam ja prakticki od ribica do ribica po obali zastajkivo i pozdravljo i ispitivo gluposti :)  Mora da sam tebe nekako preskocio :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Zagor

Nagodinu obuj crvene cizmice da te znamo prepoznati. Ja sam te odmah služio po pelinu uz pivo  :stripii:  :stripii:  :stripii:

A ni ja nisam Mudrog skuzio po slici avatara. Možda je malo smršavio pa zato  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

rsimon4

Citat: Dukulele  u Listopad 10, 2016, 13:58:04
Mudri pa sunac mu zhareni!
Sad cu ja odma apdejtat sliku da se zna, jer sam se ocito sa mnogima isfulo, iako sam ja prakticki od ribica do ribica po obali zastajkivo i pozdravljo i ispitivo gluposti :)  Mora da sam tebe nekako preskocio :)

Ma napio se Mudri!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

Hunter