12. internacionalni Monarch-Dok kup Dunav - Dalj

Autor DOK, Rujan 20, 2016, 11:31:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

mossi

Taman sam se sačuvao .. lestve i tako to .. je da me ugrizao stršljen .. al to je prošlo ..
Samo mi sad fali da se okliznem na blato i klizav kamen ..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Pravac kafana!  :clap2: :hello2: :headbang:

Mariorhr

Citat: mossi  u Listopad 11, 2016, 15:28:09
Taman sam se sačuvao .. lestve i tako to .. je da me ugrizao stršljen .. al to je prošlo ..
Samo mi sad fali da se okliznem na blato i klizav kamen ..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Pravac kafana!  :clap2: :hello2: :headbang:

Budemo skupa kod Kreše na terasi  :pije: i bodrili natjecatelje  :rofl2: :rofl2:

mossi

pajdo77

Moj Kugla što su ti prognostičari lagali o lijepom vremenu,nemoj ih više slušati :stripii: :toothy2:

Dukulele

Bogmen i ja cu izgleda pasivno iz birtije bodriti natjecatelje, nemog odvojit cijeli dan za manifestaciju pa cu tako malo turisticki doc!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

A neeeee ,  bas sam mislio da ces izletiti s pilom i pokazat kak se radi

Audentes fortuna iuvat

Zagor

To bi ja napravio, samo da imam Xzogu, a ovak cu ko siroče bacati  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

šajzika

Rjeseno.
Audentes fortuna iuvat

DOK

e pa ribolovac kojeg malo kišice može omesti u natjecanju, neka dobro razmisli jeli natjecanje za njega ???
Kada paducka - najbolje grize !!!!

mossi

Čika DOK, malo šale - malo zbilje.

Znaš da sam skoro pa bio na svim tj na većini tvojih kupova.
Ali ja sa obale ne pecam ima već skoro 5 godina.
Inače dal godine ili neki drugi problem, ali postao sam trapav i toga sam svestan.
Nisam se šalio kad sam rekao da kamen, klizav kamen i blato plus sumrak/mrak meni jesu velik problem.

Ukoliko se moje ponašanje smatra neprikladnim, ja ne moram ni doći.
A volim i to je jedino takmičenje na kojem učestvujem (ako i kad) u toku godine.

:hi:

maverick

Meni je osobno drago kad napokon vi od pedeset priznate da ste matori  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ma nisam mator..  :no:
Al me jebe to hodanje po kamenju.  :stripii: :rofl2: :tongue3: