12. internacionalni Monarch-Dok kup Dunav - Dalj

Autor DOK, Rujan 20, 2016, 11:31:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ivan 84

Citat: pajdo77  u Listopad 16, 2016, 18:55:13
Na prvoj slici onom sa ruksakom na leđima je valjda lakše tako umjesto da ga spusti na zemlju,vjerovatno mu onih pet-šest kila olovnih glava u torbi služe ko balans :stripii:
E moj pajdo,nekad trebaš balans sa se nezgrbiš,hahaha
I tata bi sine...

mossi

Bilo dobro kao i uvek.  :ok:
Sreo se sa većinom poznatih i nekim novoupoznatima sa foruma.  :notworthy:
Sreo starog dobrog druga Igaza (osnivač varaličar-a) koji je opet kao i uvek pokazao da zna pecati (II mesto za 1cm manje od prvoga).

DOK sve čestitke na vrlo posećenom kupu.  :hi:

Vidimo se dogodine.

P.S. @maverick, i ono malo guma što sam poneo .. pokido i podelio ..  :tongue3: :rofl2:
       Javi se .. samo par dana ranije pa da sve rešimo uz pelindžer.

@DOK, kamenje nije bilo preterano sklisko, nisam pao niti slomio ništa, ali meni levi jeste slomio štap ..  :tongue3: :rofl2:

I umalo da zaboravim: sreo LEGENDU Dukulelea! Još je lepši nego na sliki.  :rofl2: :stripii:

Žao mi što se nije pojavio RJ, matori lisac.  :dontknow:

I da .. otpala mi lepa riba na par m od obale u 18.30h  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: koji slepac :glasses9:

alex7777

kontam da je bilo dobro  sta dobro odlicno pogotovo ekipno , svaka cast na organizaciji i svemu  svako dobro i u iducim veseljima, ili slicno  :headbang:

Zagor

Bio, vidio i zabavio se. Neznam kako da bolje kažem.
Avantura je krenula u 05:30 kada sam pokupio Mrvu i krenuo za Belišće gdje sam se pogubio u mraku zbog radova na cestama. Od Belišća je vozio NN do Osijeka gdje nam je Šajzika dao potporu uz piće.

Izvukao sam poziciju 134, uzvodno od Zabca. Na toj poziciji Dunav je prvih deset metara jako plitak pa dolazi naglo stepenica. Nisam se tu snašo, pa sam tražio pozicije uzvodno gdje je bila slična slika.
NN je u prvih sat vremena uhvatio lijepog smuđa, pred kraj sam mu pravio društvo ali nisam bacao. Šteta sto nije uhvatio smuđa sto se okrenuo pred njim u zadnjih pola sata.
Na samom početku nekom dečku je nakon zapinjanja varalice pukla rola blizu stope, a nas Dukulele koji je zakasnio na početak, velikodušno posudio svoju zamjensku. Poslije natjecanja dečko se došao zahvaliti i vratiti rolu ali Dukulele mu je poklonio. Svaka čast na fer playu  :hi:

Upoznao sam dosta ljudi i naučio od Mlinke novi čvor, probao od Mossia finu rakiju i drago mi je sto sam ga upoznao. Sreo sam i popricao sa legendom koju sam upoznao u DM kupu Strika Muju.
Upoznao sam i Sg Peppera koji mi je donio blank PacBay i poklonio pola vrećice svojih silikonaca koji odlično rade. Šteta sto ih nisam ovjerio. Pokazao mi je svoj Fire Needle stap, sto je sam slagao. Prekrasan stap, jako lijepo i uredno vezan i lakiran. Svaka mu cast.

Zao mi je sto nisam zapazio i upoznao Kawasakia.

Sta reci, brzo mi je prošao dan i drago mi je sto sam isao  :icon_thumright:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

rj

Citat: mossi  u Listopad 16, 2016, 22:56:31
Bilo dobro kao i uvek.  :ok:
Sreo se sa većinom poznatih i nekim novoupoznatima sa foruma.  :notworthy:
Sreo starog dobrog druga Igaza (osnivač varaličar-a) koji je opet kao i uvek pokazao da zna pecati (II mesto za 1cm manje od prvoga).

DOK sve čestitke na vrlo posećenom kupu.  :hi:

Vidimo se dogodine.

P.S. @maverick, i ono malo guma što sam poneo .. pokido i podelio ..  :tongue3: :rofl2:
       Javi se .. samo par dana ranije pa da sve rešimo uz pelindžer.

@DOK, kamenje nije bilo preterano sklisko, nisam pao niti slomio ništa, ali meni levi jeste slomio štap ..  :tongue3: :rofl2:

I umalo da zaboravim: sreo LEGENDU Dukulelea! Još je lepši nego na sliki.  :rofl2: :stripii:

Žao mi što se nije pojavio RJ, matori lisac.  :dontknow:

I da .. otpala mi lepa riba na par m od obale u 18.30h  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: koji slepac :glasses9:

bio ...bio ...Dok ovjekovečio slikom  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mariorhr

Doktor RJ i negov nasljednik promatrali sve iz gornje lože  :stripii: :stripii:

Dukulele

Evo da i ja kazem pokoju :)
U cetvrtak me pocastila gripa, dusa me bolila i na sve rupe sam curio ko sito, ali to me nije omelo da odem u Miholjac brojat smudjeve na Dravi s petka na subotu.  U petak klepio jednog, dva mi otpala i bilo je uglavnom atraktivno :) Jedan od najnovijih izuma koje sam iznasao na vodi je stap za prehladjene - naime,  nabijes rolu WC papira na drsku od stapa i imas odma instant maramice za balavochu eliminirat ... veselje.

U Nedjelju sam racunao ionako da moram kod punice na rucak i da pokupim Sefiku pa put Osijeka i onda da odletim u Dalj da posjetim ekipu. Kako je vec bilo proslo 14h,  ja doso obucen u svetasnje odelo i potrazio Zagora.  Zagor je bio vidno uzrujan od alkoholnih para te sam kao dobar drugar oso po pivo za lijek.
U birtiji naravno srecem gospon Doka te mi vrag neda mira jer mi je pribor sav u autu od Drave osto,  pa se prijavih i ja takav blesav.  I onda ajde Dukulele crni vraze sad ti vidi sta s tim Dunavom, a to veeeeliko, a duboooko - osjecaj mi je bio ko da si malo dete iz kade bacio u  more,  pogubio sam se ko albino u snijeznoj oluji ;)  Baco sam bogaisusa jedno vrijeme i onda odusto kad mi je neki penzioner digo tlak jer nije bio sretan sto sam stao pored njega - to mi je Bog dao znak da valja put birtije po recepturu.
No nebitno,  uzivo upoznah Mudrog,  DIDU s njegovom gospodjom, e sad ga slikaj, bilo je jos likova i nadimaka, i svakako najsimpaticnijeg ribolovca Mossija :) Sluso bi ga danima kako bogohuli :)

Na cobancu smo ostali zadnji u postavi Zagor, NN, Mrva i ja - cobanac vrhunski, organizejsn vrhunski, pozna Dok znanje te mu ovim put zahvaljujem na gostoprimstvu i srdacnosti :)

Eto to je to, ako nisam bio najbolji ribolovac, al zato sam bio najbolje obucen ribolovac, i to je nesto :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Harley

Living your dreams, do not dream the life

DOK

12. MD kup je prošao u redu i mi iz MD tima smo veoma zadovoljni brojem natjecatelja koji je stigao, 140 natjecatelja je lijepa brojka.

Unatoč najavljenoj prognozi, kiše ipak NIJE bilo niti nekog vjetra, taman kako treba.

Voda je u opadanju, Dunavska struja ubrzala, tražile su se teške glave i daleki izbačaji.

Lovilo se slabije nego lani, ali nije ni tako loše.

Ulovljeno je 30 smuđeva iznad mjere, 2 štuke, 2 bucova, 2 manjića, 23 smuđa su nažalost bila ispod mjere i nisu ušli u bodovanje.

1. mjesto osvojio je Ante Barišić iz Vukovara, on je ujedno ulovio i najkapitalniju ribu natjecanja, smuđa od 65 cm.
2. mjesto osvojio je Robert Igaz iz Kikinde
3. mjesto osvojio je Nikola Bundalo.

obzirom da su neki naknadno predali liste, sudac to mora unijeti u program pa će izbaciti kompletnu listu koju ćemo objaviti , no to ne utječe na prva 3 mjesta.

Inače ove godine smo postrožili suđenje, 8 sudaca je svaki ulov fotografiralo sa brojem natjecatelja, tako da je sve 2x pregledano i nema nikakvih sumnji u vjerodostojnost ulova i suca.

Kad obradim ostale fotke - postavim ih ovdje,  - sad imamo još nekih obaveza oko spremanja i sl.

Još jednom veliko HVALA svima koji su došli ! Hvala i onima koji nisu mogli doći i javili su se da ne mogu.  Vaše sudjelovanje nam je potvrda da smo na dobrom putu i trudit ćemo se biti još bolji.

kobac

a ja taman htio pitati kako se plasirao kolega rj :stripii: :stripii:,  a on umjeso :fishing: :fishing:  samo :flasica: :pije: :stripii: :stripii:

Luckycarp

Da se i ja nadovezem.

Svaka cast organizatoru, natjecanje je iz godinu u godinu na visem nivou i sada se vec veselim sljedecem.
Od doceka pa sve do oprastaja sigurno vrh vrhova natjecanja na nasem podruciju a sigurno i dalje.

Dunav se nije pokazao previse darezljiv, sto ne znaci da nije bilo akcije ili ulova. Imao sam tu srecu povuci odlican startni broj gdje sam bio siguran da cu uloviti nesto. Ali, nije uvijek sve tako bajno, domaci camac je tocno imao sidro vezano u mojoj diagonali, tako da kad sam dolazio mamcem u zonu desavanja i mogao ocekivati griz, morao izvlaciti inace bi se borio sidrom.
Sljedili su daleki izbacaji koji gdje sam imao i akcije, no smudevi su jako oprezno napadali tako da je samo guma stradala.

Kao finale isto negdje oko pola 7 dobijem pravi udarac na malog trouty shad od 8 cm i drzim soma. Jednu 5 minuta navlacenje dok se kolega nije spustio i legao iza spruda. Iako sam pokusao kroz promjenu kuta da ga pomaknem da krene, hodajuci na vislju poziciju uz nasip, nisam bio te srece. jbg.... takav je zivot.

Sve u svemu, skidam kapu DOK-u i ekipi koji su pokazali da su skoro pa jedinstveni na ovom podruciju.
Na godinu se vidimo opet.
Vise srece drugi put.
Get allways a Lucky-carp

mossi

Auu Lucky znači ti si bio taj koji nije bio lucky.  :icon_scratch:

Luckycarp

Jbg. mossi,

jos me Dunav ne voli.  :evil6:
Svake godine mi se desi nesto slicno. Valjda ce se i meni posloziti jednog dana.
Mozda to bude Dok´ov kup br. 28  :violent1: :violent1: :violent1:
Get allways a Lucky-carp

Hunter

bilo dobro,jos uvjek mi je lose!
probo jedno 10 vrsta rakija i pobjedio na sanku! :rofl2: