Nazivi i lokacija terena

Autor mossi, Studeni 17, 2012, 19:55:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Ima mladjih članova koji ne znaju, pa:
Bilo bi lepo kad bi neko nacrtao mapu Dunava i na njoj napisao kako nazivate koji deo (žuta zemlja, obiteljska stabla, kazani, korner, itd ...)

:)

Ako može i fotografija!  ;D

maverick

u ponedjeljak idem pa cu slikati redom  ;)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Ja znam i druge nazive za iste te lokacije  :) ali o tome ćemo malo kasnije

mossi

dado

Mossi druže...zašto se toliko raspituješ...te mlade kolege ne znaju,te imena,nazivi,lokacije...
Ti si neki žešći špijun ::) ::)

maverick

a na dunavu ima stvarno cudnih naziva...kad odem poslikacu malo i napisati koji na kojem km ..na dravi je jos gore...kod breze...kod sljive ...kod sifloka...kod usca ...kod kamena...ovog onog...kod broda...kod kucice...kod bajte kod..ne znam ni ja sam cega  ::)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: dado  u Studeni 21, 2012, 18:27:41
Mossi druže...
Ti si neki žešći špijun ::) ::)

:P  :beee:

A mal nisam ispao iz stolice.
Ja sam na Dunavu nekih 5 godina i ni ja ne znam sve nazive za iste lokacije.
Eto po stažu sam mlađi jel 5 godina i nije neki staž.

simba

Mogli bi kod BAJTE napraviti prvo okupljanje.....sve popratne stvari za dobru zakusku su tamo aaaa i znam i jednog kuhara koji bi bio voljan žrtvovati malo vremena za dobru papicu......

maverick

dok se poslozimo otvoricemo temu i o tome  :not speak:

Tićo

Da li neko zna gde je mesto" ljuta tajna "  :)

TonyC

Jel to ona ribarska kuća preko puta bijelog hrasta ?  ;D  ;D

Tićo

200 m nizvodno, ali bio si blizu  ;D

Ervin

Kad odem na "Ljutu tajnu" gledam vas kako preko puta uživate na "Žutoj zemlji"! :be happy:

TonyC

mossi

Gde su vam Kazani?

Ja znam za Veliki i Mali Kazan, ali pretpostavljam da to nisu ti?!  :icon_biggrin: