Malo o automobilima

Autor maverick, Listopad 30, 2016, 16:10:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

joker

ma mlb i mene to hebalo al sve stvar navike i da ti pravo kazem nije to tako ni lose  ja ni ne gledam km sat pa me ne sekira.jedino mi zao sto nema kuku al lako se ugradi.da ko sto ljuska kaze od 2007 ti je sat normalno i 2.0 dci ti je unutra
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mlb

Čujem da ga dosta hvale pa bi kontam ove godine ako sve bude poplanu uzeo taj kad rješim land rovera!

joker

a znas kako je i kak se kaze "svaki svoga konja hvali" ja sam uzeo od prvog vlasnika sa 154 tisuce a stari ima 74godine

majstor

Čestitam Joker - susjed. Za moje terene preluksuzan. Morao bi grane rezati po šumi gdje ja idem do čamca - kod Marofa na Širine.
Neki dan smo pješačili od Marofa skoro do Okrugljače pa auto ne treba.

joker

da steta ga grebati po granama meni koliko treba je dovoljan ja znam dosta na usce odenice a tam je put  rijetko kad dobar  al s ovim ide.cuo sam za te  Sirine okrugljacani ih spominju ali neznam bas taj tvoj teren tamo znas ono nase i vase dozvole pa ne posjecujem .

majstor

kad se stopi dođeš sa ili bez dozvole na "kavu".

joker

nema problema cut cemo se pa navrnem jedan dan

majstor

Ako ideš kroz Pitomaču navrati. Ja sam ti u centru i piše na zgradi 20 m velik natpis Autoshop pa tražiš muža od gazde.

baka

Citat: majstor  u Siječanj 16, 2017, 10:49:40
Ako ideš kroz Pitomaču navrati. Ja sam ti u centru i piše na zgradi 20 m velik natpis Autoshop pa tražiš muža od gazde.

:stripii: :uf: :rofl2:

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

joker

eto sta je iskren covijek  :stripii: svaka cast a vidis niko nece priznati  :rofl2:

majstor

I punica mi ne zna igrati šah - čim je dala damu za konja.

majstor

Jel se kome auto smrznuo u ovim polarnim uvjetima?

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

majstor

Samo s njom na toplo. 5 posto ljudi Alfu obožava, 95 je ne može smisliti. Ja sam stari alfista i, ako bog da, za kratko vrijeme stiže biturbo.

Sg.Pepper

Alfa je puuuno bolja neg sto ljudi pricaju! Bar sam ja tako prosao, al sto je reko jedan stari alfista: svaka ce te sahranit, ili finacijski ili ce te nadzivit :stripii:
Nikakvih ja problema nisam imao a presao sam 100000 sa njom, mjenjaj ulje filtere i vozi!
dec d vej aj lajk it....