Odg: Ribolovnice za tekuću godinu!

Autor mlb, Siječanj 04, 2017, 13:06:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

KvacakZu

Debeli šef

Citat: šajzika  u Siječanj 08, 2018, 20:44:39
Policija ili ribocuvar?
parkovi rendžeri, pokazali značke, pregledali sve i začudili se malo jer sam imao dozvolu.

Debeli šef

Citat: KvacakZu  u Siječanj 08, 2018, 20:46:40
Jer priznaju staru
neznam, meni su rekli da priznaju do kraja prošlog tjedna.

KvacakZu

šajzika

Kak stojimo s ribolovnicama, Osjecka i pp kop rit?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Osjecku ne bi trebalo nikako....radije bih uzeo baranjsku...Ako ce se uopce i kupovati bolje dati novce tamo nego ovim lopovima tu...a mozes pecati na Dravi i po Baranji....trebalo bi se malo raspitati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Našu ne vadim ni pod razno a ako odem ikad na Dunav na pecanje nakon dobrih 40-ak godina uzmem dnevnu i stvar rješena

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

fire193

Citat: šajzika  u Prosinac 21, 2018, 21:58:25
Kak stojimo s ribolovnicama, Osjecka i pp kop rit?

Baš neki dan zvao PP i kažu da sa prodajom počinju 02.01.

im84

Klasika, i onda ce provjeriti 04.01. na vodi  i njima je godina završena.  :icon_puke_r:
#foxrage
#fox_rage_fishing

šajzika

Osijek ak sam dobro shvatio ima u ponudi od 20.12

Audentes fortuna iuvat

maverick

Kukamo stalno o ne čuvanju vode...o ne poribljavanju...kukamo kako ribolovna zajednica radi sve ono sto mi ne želimo....Mozda je ovo trenutak da ucinimo nesto sto mozemo...a to je da im ne damo nase novce u ruke. Ja cu svakako kupiti baranjsku...pa nek neki drugi bar imaju neku korist...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Poslao sam upit HŠRS-u u vezi smedje ribolovnice al su me ladno izignorirali. :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mlb

Citat: Greys  u Prosinac 24, 2018, 19:32:10
Klasika, i onda ce provjeriti 04.01. na vodi  i njima je godina završena.  :icon_puke_r:
Jbg treba u park prirode voditi za lovu lovce i kupiti plaću kod mrežara i legalnih ribara koji peglaju somove strujom po ritu i još se naslikavaju!! Nemože se sve stići!  :stripii:

maverick

Mladene nije dan da ih se grdi  :stripii: to ti vidis nekim drugim ocima... :stripii: A smedja...jel to ona po 800..900 kn...