Odg: Ribolovnice za tekuću godinu!

Autor mlb, Siječanj 04, 2017, 13:06:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

danas dobio informaciju da su zajednica Osijek i Valpovo dogovorili potpuni reciprotet tako da čemo imati pravi i dunav i zatvorene vode pecati

nekinho

Pa tako je bilo uvijek zadnjih godina. To je samo nastavak dobre suradnje...
Još kad bi i sa baranjcima bilo tako onda bi bilo super

dravski pecaros

nije bilo..prosle godine je samo drava bila u reciprotitetu...a zatvorene vode nismo imali zajedničke već 2 godine

miha

dravski pecaros

jug2.vladislavci,stara drava bjelobrdo i sarvaš,erduski dunavac a dunav imamo nizvodno od aljmaša pa do iza dalja

Dukulele

dravski, a sta mi imamo od zatvorenih voda na vasoj strani?
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

dravski pecaros

ribnjak petrijevci,nard,ladimirevci,stara drava repnjak,bajeri u bizovcu,  :bye:

KoDar

To je u redu. Jedino mogu primijetiti da bi bilo dobro kada bi se donosilo takve odluke ranije, u studenom ili najkasnije početkom prosinca, a ne da  za njih saznajemo na kapaljku. U svakom slučaju pohvalno! Također, bilo bi dobro da se web stranice ribolovnih Zajednica promntno ažuriraju kako bi se o novostima članstvo ili oni koji će postati članovi ribolovnih društava mogli koliko-toliko na vrijeme informirati. Bistro u Novoj!!!

Dukulele

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 07, 2018, 20:41:31
ribnjak petrijevci,nard,ladimirevci,stara drava repnjak,bajeri u bizovcu,  :bye:

Ooo pa super bokte, hvala dravski :)
E sad jos jedino ne znam te lokacije, a valjda cu isceprkati  gdje se sta nalazi pa da malo izvidim :)  Za bajere u bizovcu sam cuo da za varalicarenje nema nista, a ovo ostalo pojma nemam no super su to vijesti.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

miha

Citat: Dukulele  u Siječanj 08, 2018, 09:55:46
Citat: dravski pecaros  u Siječanj 07, 2018, 20:41:31

Ooo pa super bokte, hvala dravski :)
E sad jos jedino ne znam te lokacije, a valjda cu isceprkati  gdje se sta nalazi pa da malo izvidim :)  Za bajere u bizovcu sam cuo da za varalicarenje nema nista, a ovo ostalo pojma nemam no super su to vijesti.
nema ti tu ribe ...na staroj dravi repnjak če te brzo riješiti ...nemaš koncesiju ...tamo je sve izparcelirano ....nemožeš ni nasljediti komad vode .... :stripii:...gore nego u kneževini Monako...

dravski pecaros

miha nemoj te sam pljuvati po vodama..ima u staroj dravi jebački ribe samo što malo ko ozbiljan tamo ide večina vas po dravi blinka....

.a za poribljene šarane to je druga priča  :hi:

miha

tamo ozbiljni nemogu doč na red od školjkaša...voda izgelad izvrsno ....ubačeno 250 kg šarana zabrana tri dana treči dan u ponoč kad izlazi zabrana... nastupa takmičenje... šarani riješeni do ujutro ...jedina voda koja bi se mogla pohvaliti je Kazeta u Nardu ...nisu imali sreče prošle zime dosta je ribe uginulo ...eto pa ti sad vidi ...o našim vodama u zajednici ....Dravu neču spominjati ...

dravski pecaros

kažem o poribljenim šaranima neću ni pričati jel to je neki drugi padež.....opčeniti stara drava krije ok primjerke ribe samo ima puno stvari zašto tamo neidu ozbiljni pecaroši...ja isto odem 4-5 puta u jesen mal blinkat i gotovo....

bizovački bajeri su puni smuđa samo rijetko ko tamo ciljano ga blinka a pecat je zeznuto radi pastata

KoDar

Eeee, Bizovački bajeri... Jako lijepa voda. Već par godina nisam tamo pecao. Nekad si mogao uloviti i šarana i smuđa no, kako je sada zaista ne znam. Ako netko ima informacija neka nam kaže Za Staru Dravu Repnjak čuo sam da je dosta zatravljena i da nema Bog zna koliko kvalitetne ribe. Tamo nisam bio pa ne znam. Jel to istina?

miha

a bilo bi dobro da malo svježe krvi dođe na staru dravu ...da se vidi ta komunikacija između indijanaca i kauboja koji osvajaju teritorij...bit će to zanimljiva godina... :stripii: