Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

Evo postali ste i vijest na portalima...
http://net.hr/danas/hrvatska/neobican-prizor-na-rijeci-dravi-sante-leda-nose-sve-pred-sobom-pa-i-malu-drvenu-kucicu/
Jel zna tko gdje je kućica na kraju završila? Pajdo se javio sa Drave jutros ali ju nije spominjao...jel zapela na sprudu ili nije

britva63

Citat: nekinho  u Siječanj 10, 2017, 14:25:15
Evo postali ste i vijest na portalima...
http://net.hr/danas/hrvatska/neobican-prizor-na-rijeci-dravi-sante-leda-nose-sve-pred-sobom-pa-i-malu-drvenu-kucicu/
Jel zna tko gdje je kućica na kraju završila? Pajdo se javio sa Drave jutros ali ju nije spominjao...jel zapela na sprudu ili nije
nije na sprudu al su je spasili djelatnici hidrogradnje i zavezali za obalu

pajdo77

Gdje su je uhvatili i zavezali. Žena kaže da se danas dopodne vozio neki brodić tu kod nas okolo. Sad jel išao zbog leda da malo smanji pritisak ili iz nekog drugog razloga ne znam.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

raso

Bojim se da će biti svašta

Stanje u Mađarskoj

nekinho

Auu Poglavico ovo gadno izgleda...
Pretpostavljam to je bivši Hrankijev čamac, a ovi flosovi i čamci gadno ih pobacalo, ne vjerujem da je to led tako, da nisu ljudi bacali na obalu i spašavali što se spasiti da?

hranki

je lega ostala mi samo slika

šajzika

Spasila hidrogradnja kucicu. Nek pomogne britvi vratit gore.
Ja cu sudjelovat ak treba skupljat pare
Audentes fortuna iuvat

britva63

Citat: šajzika  u Siječanj 10, 2017, 17:18:57
Spasila hidrogradnja kucicu. Nek pomogne britvi vratit gore.
Ja cu sudjelovat ak treba skupljat pare
netreba skupite pare za ove sto su im camci unisteni , meni netreba nista, ostati ce dolje gdje to cu jos vidjeti al gore vamo sigurno vise nikad,,uostalom puko je pa onda vjerojatno ce biti rusenje i ponovo slaganje ako i kad !! Siline prirode je nepredvidiva ,, sranje i sranje ,, al sta ces

šajzika

Eno na RTL televiziji mole vlasnika kucice da se javi.
Sad sam gledao na vijestima
Audentes fortuna iuvat

mlb

I na Novoj je bila u vijestima!

kobac

sad je kućica tv atrakcija-možda joj je skočila cijena pa na njuškalo da se otplati šteta...
malo šale al nije lako sad ni vlasniku kućice (koji bi morao više na nju paziti) a bogami ni vlasnicima plovila.. :no:

britva63

Citat: šajzika  u Siječanj 10, 2017, 18:48:15
Eno na RTL televiziji mole vlasnika kucice da se javi.
Sad sam gledao na vijestima
npada mi napamet da se javljam nek snime svu stetu sto je led napravio da su profesionaci to bi napravili a ne senzaciju ,, nek se gone u tri pm,,