Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bole123

kobac

ma katastrofa, tko got može najbolje što manje izlaziti..topli napici i tv..ima dana i za plovidbi i za ribolov...

Debeli šef

ni ne moraš ići na pecanje, danas čamac izlazi sam.  :crybaby2:
sutra ću pokušati baciti 10 kila soli da odledim čamac. ako ništa, možda koji zubatac naiđe i ostane.  :icon_biggrin:

maverick

Kod nas je veliki problem sto mi Dravu volimo, volimo pecanje i živimo taj život 30 dana u mjesecu...nismo povremeni pecaroši i život nam je više manje podredjen tome....Radimo samo da bi mogli pecati i vozati se, tako da kad s toliko srca voliš to sve onda te ovakve situacije pogode. Srećom, snalazljivi smo i borimo se za ono sto volimo pa smo ovaj put uz malo srece naravno prosli bez ozbiljnih posljedica.
Ali isto tako aljkavost koja nas nekad poprilično obuzme nas je i dovela u ovu situaciju...mogli smo to rijesiti kao i uvijek na vrijeme i ne zezati se po ovim minusa...ali jbg ...nitko nije savršen i ponekad griješimo...
Što se tiče brtive i kućiće...imao bih sad tu podosta napisati o tome...upozoravano je dvije godine...i kad se sjetim kako je susjed kugla objasnjavao kako nas ona čuva...svasta bih mogao reci..A posebno ne zelim ni pomisljati sto bi se dogodilo da je otkinila moj čamac.Ali hranki i oni koji su pretrpjeli vecu stetu...svakako bi trebali dobiti nekakvu naknadu...Ja znam da britva ne stoji najbolje i da je sve to problem, ali kucica se treba prodati za sta se moze i da se ta steta nadoknadi...to bi bilo ljudski...onako pošteno kako smo mi i navikli rijesavati probleme. Isto tako ne bih zelio da se ova tema pretvori u kuknjavu za kucicom...bila je, otisla je..i sad je negdje tamo...
Ostaje nam jos par dana minusa...led još ide...počeo je snijeg...bice tu jos problema koje treba rijesiti u hodu...Svima kojima treba pomoc...tu smo...javite se u temi...na pp, vecina ima moj broj moba...pa ako se moze pomoci lakse je kad nas je više  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Šokre

Citat: Debeli šef  u Siječanj 10, 2017, 19:05:43
ni ne moraš ići na pecanje, danas čamac izlazi sam.  :crybaby2:
sutra ću pokušati baciti 10 kila soli da odledim čamac. ako ništa, možda koji zubatac naiđe i ostane.  :icon_biggrin:
I ja sam o soli razmisljao, da narokam uz rubove čamca, da ga odljepi.
Jesi probavao to već?

kawasaki

Tesko ce sol po tom minusu  :hi:
Brzi od Bolena.

ps

Jedna od najboljih priča s ovoga foruma je kada se sakupljalo za Kuglin čamac, (kada sam je pročitao, učlanio sam se na forum, jer sam mislio da je ovdje prava ekipa, što i sada mislim.) Ne možemo sakupiti za sve razbijene čamce na Dravi, ali bih mogli nešto organizirati za dečke koji su na forumu i imali su štetu poslije naleta kućice. :ok:   

šajzika

Kolko znam, ako neko vadi , onda to s motorkom izreze
Audentes fortuna iuvat

ps

Citat: kawasaki  u Siječanj 10, 2017, 20:24:08
Tesko ce sol po tom minusu  :hi:
Susjed u Cestingu kaže da pomaže do -5

maverick

Od soli nista...za dva dana ce biti plus pa ce led oko čamca odpustiti toliko da izadje van...još najbolje ako se prije toga skine motor...i povadi sve iznutra sto ga otezava...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rale2505

šajzika

Jedino mislim da previse dramatizira
Nekako sumnjam da se nisu osigurali ako krenu barze. Neka sidra ili nesto
Audentes fortuna iuvat

TonyC

Nedramatizira , barze su bile usidrene "sidrima" , ali u ovakvim situacijama ne pomaze ni 10 sidara jer ih led dize . jedino rjesenje je kruti vez do kojeg barze nemogu doci . Tako da ako se otkinu , definitivno metu sve pred sobom.

Rap