Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Al ce biti plakanja
Zvao me PS kaze da ima puno camaca koje dunav nosi. Kaze i ljepih plasticnih otvorenih i kabinasa . svega
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mozes se hebat...tu nema pomoci...steta je velika svuda...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BeGo

Aljmas veceras

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

maverick

Bego...to tvoj camac vise nije nasukan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Citat: šajzika  u Siječanj 15, 2017, 18:08:27
Al ce biti plakanja
Zvao me PS kaze da ima puno camaca koje dunav nosi. Kaze i ljepih plasticnih otvorenih i kabinasa . svega
Sada sam se vratio, to je strašnije nego 2012. desetak čamaca zarobljenih u ledu, leno se kreču dok ne nalete na čep. Baka gdje si bio, bilo nas je sa foruma, Antal, Dok, ja... 

BeGo

Nije moj..od kolege...jucer ga nasukali...danas u vodi..doslo oko 60cm od jucer

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

šajzika

Sve mi dodje da svojih 25000kn osiguram.
Mozda nagodinu :stripii:
Al sad Bez zezanja gledajuci to osiguranje za 60;70 eur godisnje, definitivno  se isplati u ovakvim situacijama
Audentes fortuna iuvat

mossi

A jesi siguran da osiguranje to pokriva?

"Znate, iznenadio me led u prvom mesecu na reci. Imam totalnu štetu. Koji formular?"

- Nijedan.

šajzika

To je druze kasko.
Kasko pokriva sve.
Audentes fortuna iuvat

rj

Citat: ps  u Siječanj 15, 2017, 18:50:05
Citat: šajzika  u Siječanj 15, 2017, 18:08:27
Al ce biti plakanja
Sada sam se vratio, to je strašnije nego 2012. desetak čamaca zarobljenih u ledu, leno se kreču dok ne nalete na čep. Baka gdje si bio, bilo nas je sa foruma, Antal, Dok, ja...

ovo nije još gotovo ....prekosutra opet debeli minus  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Citat: šajzika  u Siječanj 15, 2017, 19:23:38
To je druze kasko.
Kasko pokriva sve.

Ne bih rekao, proveri.
Pokriva SKORO sve.

maverick

Mossi kod nas pokriva sve, ali bas sve... :ok: u KOnačnici...ne debiješ mozda bas puni iznos koliko vrijedi ali 80-90 posto sigurno...od kradje, elementarnih nepogoda do oštećenja prilikom plovidbe

mossi

Da ali NEMAR i NEBRIGA su sigurno delovi ugovora koji osiguravajući zavod oslobadja od plaćanja.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ne, ovo je vremenska nepogoda, čamci su vezani na vezovima na kojima su slikani prilikom osiguravanja...Vec smo dobivali odštetu...i sad ćemo...