Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Debeli šef

hmmmmmmm. tu na rubu leda bi moglo biti smuđa.  :pirate:

silure

ja budala odvezao camac s veza u dunavcu gotovo na samom ušću 40ak m do izlaza u dunav tamo se rijetko ledilo jer je voda nemirna na to dijelu...eto kakav zjb...voda opala nesto vise nego sam ocekivao 1/3 camca nasukana u plicaku a lanac gotovo nategnut...ovaj dio sto izgleda ne zaledjen moze se hodati po tome...najvise se bojim da ce se na tom dijelu odlamati led u vecim komadima kada pocne otpustati i izlaziti iz usca... umjesto da sam ga na vezu dublje 400m ostavio sad si probleme na kalamio a camac ni makac...led 20ak cm...doslovno se voda u valovitom polozaju sledila 

Šokre

Citat: ibro dirka  u Siječanj 08, 2017, 01:28:22
Gdje se sad može vadit čamac? Koji spust je ok pri ovom vremenu i vodostaju?
Preko puta zoo-a jedino na ovaj vodostaj.
Reci Ðuri da je zakasnio, bio sam jucer do nemetina, njegov i moj su ok čamci

nele01

Jezero Tikvara (marina za camce) skroz zaledjeno, i Dunav kod bivse skele B.Palanka-Ilok.

rj

sad bili na Dunavu , izvukli čamac i skinili motor , na Dunavu nema šanse plovit
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

britva63

jel bio tko na uscu karasice mozda ,, meni krepo akumulator od hladnoce pa nemogu , zanima me stanje spavova i normalno one moje kucice na splavu ,, Hvala

jura

Britva kucica je ok ima leda ali za sada ništa strasno. Problem su slabe sajle pa ako se nakupi više moglo bi loše završiti

britva63

evo sad sam zvao frenda da proba doci po mene autom ,, ako uspijem donosim jos jedan konop da osiguram,, a kad te hoce onda te hoce,, prokleta kucica

britva63

Bio, ma nije opasno po nikoga, za sad , tako da se nebojte od kucice, nasukana je ljevom prednjom stranom,, al da sam na vasem mjestu ovi nizvodno od mene sto imaju camce, gledao sam malo led poprilicno udara u te camce,, dakle nije problem kucica Toni nego led ce vam ostetiti camce,

alex7777

Ljudi moji sad sam gledo par video snimaka od danas sante sve vece i vece nastradali par camaca sa motorima jedan flos odplovio nizvodno sa zelenog otoka uzas kad sam gledo sve me trnci prosli

Šokre

Batina, oko podne, lega mi poslao.

fire193

Ovako je to izgledalo..bilanca je sljedeća: par pontona uništenih, jedan tiger shark potopljen. Na jedanom flosu na kojem je bio i sa čamac svezan  pukle sajle te ga sante leda odnijele ali je spašen i vezan za obalu. Uglavnom dosta čamaca je izvučeno na plažu. Kažu sinnoć ni L od leda, a ujutro katastrofa.

alex7777

kod nas nece bit stete dobro smo prosli sto je nizak vodostaj

Smithwick maniac

Bas tako Alex.
Upravo se vratio iz Aljmaša.
Kod nas je sve 5 samo necemo moci duze vrijeme isplovit
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...