Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Ovaj treking sajt mi nešto brži i ažurniji od ostalih...

http://www.myshiptracking.com/

Vidim da su Sečenji i Jegtoro VII u Apatinu, i XI je krenuo uzvodno ka Dalju...
       Nema više divljeg bučka. :no:

umpahpah

Eto novih mogućih problema

Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk

Kugla

Jučer -18, danas -19, a prognoza i dalje hladno i slične temperature, neće valjati

tole

jutros u pola 5 Beli Manastir kod mene na balkonu  -22.3C,  led sa auta sam fleksomn skidao :uf:

maverick

Ma nek se hebe vise i led i minusi....zavrsicu na psihijatriji od nepecanja  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:uf: treba po ovome doć do psihijatrije  :stripii: :stripii:

pajdo77

Nisam dva dana bio do vode a nisam bolestan,to mi se skoro nije desilo. Jednostavno ne mogu na ovu hladnoću,nemam volje mrdnit iz kuće.

maverick

Ma ovo vise nije normalno....znam da je zima i da treba biti hladno...ali muka je vise...još jedina opcija mi ostaje da kanal u garaži napunim vodom i pustim dvije ribe pa tamo malo zabacujem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

ja se ne sjećam kada je ovako dugo bio ovakav minus, a rekli su da će zime jedva biti  :tongue3: 

pajdo77

Kažu u Moskvi minus četiri,al je dobro biti Rus ovih dana :stripii:

nele01

Sad bio u setnji do dunava. Jako puno santi ima. Ima od onih sto su razbili ledolomci (sve naslagan led na led),  ali bogme i novih. Jako su velike povrsine pod ledom tj.sante, po mojoj proceni bilo ih je 50x70-80m. Odemo na caj i cujem pricu da je pre 3 dana neka zena setala psa, koji je uletio u dunav i ona za njim. Izvadili ih ali izgleda je zena preminula u bolnici.

ps

Ledolomci se vratili kroz Dalj :thumbsup: 

zvona

bome se sibir seli kod nas..ja u Finskoj oko 400km od Helsinkija prema djedu mrazu i več danima nema manje temperature od -5 nevjerovatno

alexdja

Valjalo bi i naziv teme promeniti, najmanje 3 reke su aktuelne...
       Nema više divljeg bučka. :no: