Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Citat: maverick  u Siječanj 21, 2017, 23:38:07
Takav mali čamac me koštao s ovim zadnjim motorom i opremom kao svetog petra kajgana....

Nećemo o cenama, možda čitaju "deca".  :stripii: :rofl2:

majstor

Mossi nije problem ako čitaju deca nego ako čitaju žene. Pa reko si da čamac košta :toothy9:

pajdo77

Sad sam došao sa Drave. Opet ima dosta leda po njoj a pošto će još danima biti debeli minus bolje neće biti sigurno nego što je sada.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Došao s Drave. Led samo desetak metara od obale, ostalo čisto. Razbili led oko čamaca i sante leda odgurali čamcem prema
matici. Kod nas čisto ok.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

mossi

Extremno!  :notworthy: :occasion14:

Madjari očekuju novi ledostoj na Dunavu čim su sve ledolomce (4) prebacili u Vukovar.

yopatami1

Alexdja, svaka čast za hrabrost!
Sava, gde?

alexdja

Duboko...

Plutaju sante odozgo, spora mala voda...

Mossi  :occasion14:
       Nema više divljeg bučka. :no:

raso

Budapest - Dunav live
www.earthcam.com/world/hungary/budapest/

alex7777

Svaka luda ima svoje veselje i to podrzavam  :takoje: , pa kako hoce nek izvoli   :hi:

baka

Bio sam jučer do Dalja i Aljmaša.
U Dalju su ledolomci probili prolaz od jedno 30-tak metara širine kroz koji voda zajedno sa santama leda piči samo tako. Dunav je odmah uzvodno opao preko metra, tako da je sad situacija pod kontrolom, što se tiče čamaca parkiranih u Aljmašu.
Većina onih čamaca što je led donio 'ko zna odakle stoji još uvijek razbacana po ledu.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

yopatami1