Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: kobac  u Siječanj 13, 2017, 10:22:35
Citat: rj  u Siječanj 13, 2017, 02:41:08
sad se vratio sa Drave , tražio sina koji je otišao u 13h na pecanje čamcem  :BangHead:  :violent1: našao ga noći sa preke strane on i kolega ne mogu nazad čep ih zarobio ispred Narda ...teška noć hvala dragom Bogu pa su živi

što bi moja pokojna baba rekla , uhvatit kakav korbač (kandžiju, šibu) i dobro ih nalupati da im gluposti više ne padaju na pamet..
hvala bogu da je dobro završilo...

šta da ti kažem 5h tuge i boli koliko sam ih tražio ...tvoje kolege mupovci su bili izuzetno korektni i u stopu pratili tumaranja uz obalu dok nismo našli početak "čepa" di su zaglavili
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

sad znaju, da drugi puta nesmije na pamet ni ideja da im padne ..
mislim da ni njima nije bilo lako...

rj

otac od ovog drugog ima vikendicu u Petrevcima i reko sinu da nema više leda ebiga to im je bio "klik" nisu se pitali zašto nema santi .....dva zavoja su prošli u trače suženje kad su ušli i skužili da nema prolaska bilo je kasno od santi nisu mogli nazad , srećom bili su par metara od obale pa su uspjeli pristat

alexdja

Citat: rj  u Siječanj 13, 2017, 14:02:53

šta da ti kažem 5h tuge i boli koliko sam ih tražio ...tvoje kolege mupovci su bili izuzetno korektni i u stopu pratili tumaranja uz obalu dok nismo našli početak "čepa" di su zaglavili

Ne smem ni da razmišljam kako ti je bilo...

Da su bar poneli telefon...
       Nema više divljeg bučka. :no:

hranki

klem123

Čep u narodu još uvijek stoji samo se SAD podigao s vodostajem pa voda našla puteve ispod santi gdje protice

Poslano sa mog HUAWEI Y300-0100 koristeći Tapatalk

nele01

RJ sad ga za kaznu odmah ozeni  :pirate:. Jutros pre posla procitam mail, u sekundi sam se najezio.
Nadam se da si doso sebi.

vedro

Rj, pa zar nisu imali mobitele da se jave gdje su i kako su? :uf:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Situacija je stvarno da ti srce stane. Baš nepromišljeno od ta dva mladca. Nadam se da nikad više nikome slično neće pasti na pamet. Hvala Bogu da se dobro završilo. Mogu pretpostaviti što si kao otac rekao sinu kad si ga vidio, ne znaš bi li ga grlio od radosti ili izlupao od bijesa.  :no:

vedro

A uuuu :BangHead:
Dobro je proslo...za njih je petak 13 ipak sretan dan.( hvala Bogu)

rj

Citat: nekinho  u Siječanj 13, 2017, 18:33:03
Situacija je stvarno da ti srce stane. Baš nepromišljeno od ta dva mladca. Nadam se da nikad više nikome slično neće pasti na pamet. Hvala Bogu da se dobro završilo. Mogu pretpostaviti što si kao otac rekao sinu kad si ga vidio, ne znaš bi li ga grlio od radosti ili izlupao od bijesa.  :no:

ne možeš vjerovat ....kad sam mu čuo glas nestala ljutnja

maverick

Snijeg pada, Drava kod nas je narasla ali ništo spektakularno. Što je s tim čepom u Nardu...da li je ledolomac uopce uspio stići do tamo...ove sante sto plutaju kod nas su većinom bljuzga...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Sante plivaju ali puno puno manje nego proslih dana. Pocistio snjeg s cerade. Sad mozemo i nest popit
Audentes fortuna iuvat