kotlić

Autor genjura, Siječanj 04, 2013, 20:44:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

simba

Darko

ništa , samo one neide u fiš
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

simba

Ne bi se složio sa tobom,ide ali u normalnoj količini ....vjeruj jer nebi osvojio ni jednu fišijadu da ne znam o čemu pričam

Darko

voda , riba , luk , mljevena paprika ( slatka i ljuta ) , sol , kuhani paradajz , to mi treba i ništa drugo nestavljam u fiš , recept dobio iz apatina od čovjeka koji radi u jednom restoranu i kuha samo fiš i ništa više , samo osnovne namirnice :icon_thumright:

simba

Potpuno isto i ja radim,recept kopačanskih starih alasa,luk se sjecka,,,, i probaj dodat jednu žlicu vegete a ako ti ne paše nemoj stavljati

Darko

za sada sam zadovoljan ovim starim alaskim receptom i ništa ne mjenjam :icon_thumright:

simba

Smo govorim iz iskustva a šta kome odgovara ili ne je nešto drugo a i rezultati stoje iza toga

Darko

tony je bio samnom na fišu u Apatinu na vagonima , od tog majstora je recept pa nek kaže kakav je bio , a da ću probati jednom sa vegetom oću sigurno :icon_salut:

simba

Moramo se naći kod nas na udičarskom što prije,zaliti naše čamce i skuhati jedan zajednički za probu...naravno ništa bez graševine i ostalih antifrza

Darko

fiš bez graševine neide , za takve akcije sam uvijek :icon_thumright:

TonyC

Bio u apatinu sa darkom kao što kaže , odličan fiš !  :icon_thumright:

Dare pravi pasoš moramo opet !

Darko

ma hebe me slikanje , moram se prvo slikat a neda mi se brijat :beee:

mossi

Paprikaš iz restorana je skoro uvek izmedju 8 i 9 ali za 9.5 - 10 morate pronaći pravog majstora!
Imam nekoliko poznanika koji u proseku kuvaju bolji paprikaš od mene, jedan radi u restoranu i kuva standardnu 9-tku!
A Tiberius... koji kuva u proseku 5 x nedeljno papras godišnje skuva tri 10-tke!
A interesantno kako 10-tka iznenadi .. kad joj se najmanje nadaš.

Prošle godine sam imao dva jako dobra paprikaša:
1. je bio od soma (1.5kg) i dunavske babuške (1.5kg)
2. je bio od som, šaran i glave od bucova!

A omiljena nam je kombinacija šaran i štuka 50-50 !!!  :thumbsup: :hello2:

Ovo je ostatak od onog drugog!  :icon_geek:

:occasion14:

jura

Lakše nam je dovesti Mossija kod nas :idea1: :toothy9:

TonyC

Mudro zboriš Jura !!!!  :icon_thumright: