ZIMSKI DONJI VEŠ - Za nas smrznute.

Autor mossi, Siječanj 17, 2017, 19:19:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Zimi SAMO VUNA - VUNA - VUNA

Ako nema vune, ima nekih skupih plastika, ali nikako PAMUK!

Ko šta ima/nosi i kakva su iskustva?!

Od dugih gaća imam neke stare vojne na kockice smb i zimske aktivne UnderArmor iz USA plaćena 70-80USD više se ne sećam.

Od čarapa opet SAMO VUNA!

Ovde ima dobar izbor Aktivnog zimskog veša, po "pristojnim" cenama.
Najskuplje pojedinačno ne komplet gaće/bluza su oko 90e i od merino vune!  :icon_thumright: :takoje:

http://www.sportdepot.rs/rs/muskarci-odeca/aktivni_ves-2_35_7

maverick

Kod nas ima po trgovačim centrima komplet aktivnog veša...oko 15-20 eura...za jednu sezonu su odlični..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ima i ovde nekih dugih aktivnih gaća za 6 eura, u njima mi ladno i u dnevnom boravku.   :rofl2:

mossi

Citat: maverick  u Siječanj 17, 2017, 19:21:47
Kod nas ima po trgovačim centrima komplet aktivnog veša...oko 15-20 eura...za jednu sezonu su odlični..

Sad bi Rašo rekao, da hebiga to tako mora po EU standardu!  :rofl2: :icon_thumright: :stripii: :stripii: :stripii:

majstor

Koje gaće - mi u kući imamo jedne a žena uvjek prva ustane.

pajdo77

Ja uzeo lane u Lidlu dugačke gaće za neku sitnu lovu,ko kauboji u filmovima i ja se kupam u njima :stripii:. Ne idu dole dok komarci ne dođu :rofl2:

TopMix

Il jos bolje, kako kaze jedan nas kolega: "Ne skidam dugacke gace dok paradajz na pijaci nepadne na 50 dinara "  :stripii:

nele01

Ima u Capriolu extra stvari, ima i velicina, aktivni ves ali ne onaj najniza klasa nego lep komplet u zelenoj boji izadje oko 40 eur. Ja ispod max 5 termo praktikujem aktivni ves, a na noge sintetika pa onda vuna, ali nikako da nadjem obucu extra kvaliteta. Koristio sam HITECH cizme i vec posle 2 sezone propuste vodu, sad koristim Alpina i mogu vam reci da su bolje ali jos nisam zavrsio potrgu za obucom.

Miro

Zima stiže, kažu iz vikenda  :pije:

Ponovo na lageru u Osijeku i trenutno na akciji - KOLDY donje rublje:

https://www.probe.hr/?post_type=product&s=koldy

ljuska

danas imate u lidlu barem kod mene ,ali mislim da je ponuda u svim trgovinama ista ,imam dosta tog donjeg veša ali ovaj iz lidla mi je najbolji imam već jedan danas uzeo drugi vozim motor u tome skijam idem u ribolov meni odličan

No

:hi: koji materijal,komplet ili posebno, cijena?

ljuska

materijal je poliester, poebno gornji i donji dio ,gornji mislim 140 donji 110 kn uglavnom digli cijenu od prošli puta

No

SMT

Nemam pojma šta je ovo… Dobio danas… ne izgleda kao neki visokobudžetni ali ćemo probati u svakom slučaju…