Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Citat: No  u Kolovoz 01, 2017, 20:52:14
Koliko znam, a nemam pojma, ovo je unikat i tako to ne radi nitko normalan  :stripii:  :stripii:

Mister No i meni ste napravili jednu bućku proljetos :occasion14:
Ona personalizirana što je išla kamionom za Ivankovo  :icon_salut:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

No

:hi:   :ok: prvo sam  pomislio  da je to za tebe,ali nisi spominjao Popaja pa rekoh sigurno popajev rođak.

:occasion14:     :icon_salut:

No

Citat: pajdo77  u Kolovoz 01, 2017, 21:18:24
Ako brusilicom praviš ovakve oblike na bućkalu ne vjerujem da bi imao problem napraviti ispupčenje ko pola ping pong loptice ili manje. Meni kao laiku to izgleda lakše nego ovako izdubiti bućku na dnu da ima klasično udubljenje al hebiga nemam pojma pa nagađam :sha:

Citat: pajdo77  u Kolovoz 01, 2017, 21:26:02
Pa vidiš da te već onako okolo pol sata nagovaram :stripii: :icon_thumright:

Citat: baka  u Kolovoz 01, 2017, 22:05:27
100% si u pravu Šajzi, sa ispupčenom bućkom je puno lakše mlatiti po vodi, manje promašaja ima. E sad 'ko šta voli.

Čekam kad će netko napraviti slično bućkalo što sam vidio kod mađara koji s njim udaraju po Dravi. Žao mi je samo što nisam to čudo slikao, ispupčeno je ali u dnu je promjer kao pepeljara, otprilike od 8-10cm. Umirali su od smijeha kad sam im pokazao svoja bućkala, pa to im izgleda kao dječja igračka na koju nema šanse da uhvatim bilo šta.

Eno je visi vani,prvi put namazana lanenim uljem. Povelika ispupčena glava bućke. Sutra je proba u bazenu. Ako bude zvuk  :ok: onda dobro a ako ne zgodna je za kao ukras stavit na zid i opet dobro.   :stripii:

Stavio bi sliku ali  tinypic je na godišnjem  :uf:

pajdo77

Bazen nije mjesto za probu :no:. Ipak je to umjetni ambijent,pravo mjesto za probu je 17-i kilometar Drave :stripii:.Ja se mogu komotno žrtvovat za dobrobit nacije pa lupat do jeseni da vidimo jel probija zvučni zid u šumi koja je pet metara od vode :rofl2:. Na zimu je uz stručno mišljenje vraćam vlasniku... možda i ne :stripii: :rofl2:

No

:hi:     :ok: u bazenu položila. Malo mi nezgrapna i velika gljiva,da je varganj,bio bi  :ok:. Ostavit ću zasad,uvijek mogu smanjit. Lako je od velikog napravit malog.   :stripii:  :stripii: 

:takoje:

joker

ma potrosit ce ju s godinama koristenja  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

:hi: Nisam bio na pecanju, i ne da mi  :vrag: mira pa pomalo mrljam ponešto oko ribolova.
Mrežica za meredov,bućke,veslo i uguralo se u ove vrele dane i ispunjenje obećanja jednom mom prijatelju,portret jednog mladog gospodina, kojeg u životu tek očekuju izazovi svagdašnji

Zaobišao sam tinypic  :tongue3: i evo slika

No

Evo slika i od ove s konveksnom ili ispupčenom glavom

pajdo77

Od portreta do bućkala sve pet :ok:,možda da je manja gljiva  :sha:,mislim poprskat pol općine sa ovom ali bitno da dobro lupa

No

Citat: baka  u Kolovoz 01, 2017, 22:05:27
100% si u pravu Šajzi, sa ispupčenom bućkom je puno lakše mlatiti po vodi, manje promašaja ima. E sad 'ko šta voli.

Čekam kad će netko napraviti slično bućkalo što sam vidio kod mađara koji s njim udaraju po Dravi. Žao mi je samo što nisam to čudo slikao, ispupčeno je ali u dnu je promjer kao pepeljara, otprilike od 8-10cm. Umirali su od smijeha kad sam im pokazao svoja bućkala, pa to im izgleda kao dječja igračka na koju nema šanse da uhvatim bilo šta.

nije baš kao pepeljara ali nije ni daleko  :stripii:  :stripii:

Harley

Tko ti je pravio nacrta za bućku, Vlada vukovarac ?

Stiže i srčani bolesnik sutra na feštu!!!
Living your dreams, do not dream the life

No

:mt1032: Nije mi Vlada pravio nacrt, nego njegova teta po strini.  :stripii: :stripii:

mlb

Evo sutra je prvi vikend lovostaja pa sutra šaljemo slike sa prvog vikenda nepecanja!! Pripreme smo i odradili večeras : cuga , drva , ražanj i popratne detalje!! :icon_thumright:

No

Nit pecam, nit vozim bicikl  :stripii:.
Sad me zove jedan prijatelj sa save i veli

-gdje si neobično je tamo bez tebe, pitaju bosanci gdje si, vrbe te se poželile, šarani se žale, smuđevi plaču   :crybaby2:

- :uf:  skuhao sam si "robiju" s nekim poslom al i to je pri kraju. Sredinom idućeg tjedna bi izgleda mogao odapet sedam dana u komadu, posvećenih rijeci, ribama i još koje čemu. Do tad, promjenjeni nailoni na germinama, zamjenjena špaga na staroj roli koja je na najnovijem štapu. Plexy kupljen i kofer će do starta biti spreman.

Bit će pecanja :takoje:  , :no: ništa od bicikla   :stripii:

retfala

Nisam bio na pecanju :icon_biggrin: ali sam zato  kao stara iskusna propalici zaginio na narodnjacima u ''patici'' ...