Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Nisam bio, a kada ću, to se za sada ne zna..

Dva dana 39.5C danas za sad dobar, ne prelazim 37.3C.

Često negativan, ovog puta pozitivan.. 

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Gremlin

Drži se Mossi, biće to sve dobro...
Nadam se da si pelcovan,i da je samo lakši oblik...

:occasion14:

majstor

Mossi, ti si stara kost, slomit ćeš ti to.
Drži se.

mossi

Hvala, momci. 

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Stepa

Kolega brz oporavak ti želim da se što prije vidimo tamo gdje se viđamo :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Sta prije...mossi ne zahebavaj se , za vikend te trebamo na vodi  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

To on samo da ga gospođa mazi,ni vrag mu ne fali,ja sam se malo tresao prije dva tjedna kad je supruga dobila Koronu i evo,prošlo 15 dana i ko živ izgledam,tako će i on. Još stigneš otpecat prije lovostaja.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

mossi

Hvala momci..

Ma dva dana bilo baš rutavo, jutros sam bio dosta loše, ali celo popodne sam normalan pa sam čak i radio jedno 3-4 sata..

Trenutno ispod 37C .. očekujem da sam sutra  ko nov.

Pecanja nema barem do 7. dokle mi traje karantin.

Taman za 10-tak dana će biti 10+C pa će biti prilike za ispis sa nekom pristojnom ribom.

pajdo77

Kažem ti,tako je i mene dva dana drmala neka kao groznica i popustilo. Tako i ti slično prolaziš. Valjda se i tom zlu napokon nazire kraj,

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

DIDAPATAK

Citat: majstor  u Veljača 01, 2022, 15:07:11
Mossi, ti si stara kost, slomit ćeš ti to.
Drži se.
..nemoj me plašiti..proći će..bijeli lukac i ljuta paprika..voćne salate a podloga za sve najkica slanina..
..drži se..
.. :baba:

retfala

mossi

Apetit imam, čulo mirisa i ukusa takođe.
Znači jaka hrana..

Ove tj ove sezone koju ja računam do kraja februara, nisam bio na pecanju iz baš svakakvih razloga.. Ovaj definitivno nisam želeo.

SMT

Ja ovo ne mogu vise…

Sunke, kobasice, kuleni, jaja, sarme, pasulj..Ja sam navikao na plazmu… Od veceras idem i na nocne voznje… Neizdrzivo…

Prodao stelle, twinove, GL-dere, daiwe nece niko da uzme… Jesam se zeznuo? Jel radi smudj?

Pozdravlja vas ekipa… neki spavaju duze dok mi radimo… Ako ovi juniori ne grese, vozimo oko 80 km dnevno, mozda i vise… Potrosnja mala-kafa, nema se vremena, samo gas-brzo i bezveze…Brzo prodje 8 sati voznje… ja samo pravim pritisak, oni cute :hi: Bicu spreman za Markeza :stripii: :hi:

Moj kum i vlasnik ove prestizne firme ne prate nas tempo… mi radimo promociju… Mozda bude neka kafana veceras, tamo su njih dvojica jači, u treningu su,  pravicu se mrtav…