Dozvola za prolaz kroz Mađarsku

Autor Hunter, Veljača 07, 2017, 16:32:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hunter

Nego,jel netko ima obrazac za podnošenje zahtjeva za prolazak kroz mađarski teritorijum?imo al izgubio,a ne da mi se iči do policije po novi opet,misliće ljudi da sam kreten (očigledno jesam!).
od prošle godine imaju neki službeni tekst pun pravopisnih grešaka i samo takav šalju u hu.

dravski pecaros

maverick

Da bi prošao dravom kroz madjarski teritorij
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A Drava vijuga malo kroz jednu malo kroz drugu državu, moraš imati taj papir da mirno ploviš da te ne hebe policija....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Ivan Borojević

:hi: Na proljece idem u Varazdin tj. kod jezera, pa cu se spustit kanuom Dravom do usca a onda Dunavom do kuce. Mislio sam ici kajakom jer je brzi ali sam se predomislio jer u kanuu ima vise mjesta za stvari. Dunav sam preveslao od Batine do Iloka u 3 dana i bilo je super. E sad mi treba neki savjet da li je ta dozvola jedino sta mi treba od papirologije jel ima jos sta, mozda madjarska zastavica na pramcu ili nesto slicno i gdje te papire vadit, kolko dugo vrijede ajmo ako neko zna nek napise, bio bih zahvalan.  :hi:

maverick

Baka je isao par puta pa ce ti on najbolje reci mada i hunter je tamo kuvan i pečen

baka

Imam ja, sutra skeniram i pošaljem.

Sad sam tek vidio da Hunter kaže da ima neki novi obrazac od prošle godine, e taj nemam.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

baka

Citat: jovicabor30  u Veljača 07, 2017, 19:31:51
:hi: Na proljece idem u Varazdin tj. kod jezera, pa cu se spustit kanuom Dravom do usca a onda Dunavom do kuce. Mislio sam ici kajakom jer je brzi ali sam se predomislio jer u kanuu ima vise mjesta za stvari. Dunav sam preveslao od Batine do Iloka u 3 dana i bilo je super. E sad mi treba neki savjet da li je ta dozvola jedino sta mi treba od papirologije jel ima jos sta, mozda madjarska zastavica na pramcu ili nesto slicno i gdje te papire vadit, kolko dugo vrijede ajmo ako neko zna nek napise, bio bih zahvalan.  :hi:

Obrazac pošalješ u policiju u Koprivnici, upišeš otprilike datum kada bi išao, 20kn taksene marke i oni ti vrate ovjeren papir i dobiješ još neki od mađara.
Ništa više ti ne treba.

baka

majstor

Baka kad dođeš na carinu kod križničkog mosta drugi put, zovi da donesem kavu. :pije: :stripii:-

Ivan Borojević

Citat: baka  u Veljača 07, 2017, 20:35:35
Citat: jovicabor30  u Veljača 07, 2017, 19:31:51

Obrazac pošalješ u policiju u Koprivnici, upišeš otprilike datum kada bi išao, 20kn taksene marke i oni ti vrate ovjeren papir i dobiješ još neki od mađara.
Ništa više ti ne treba.
A gdje dobijem- kupim obrazac, jeli to za jednu osobu ili moze na isti vise osoba se upisat.

Zoran Š.

Kakvi vrazji obrazac, trazis odobrenje od Hrvatskog izaslanstva u lokalnoj mješovitoj komisiji za III granični sektor. To je glavna neka zena u Osijeku. Ja odnesem zahtjev u svoju policijsku postaju na urudzbeni i oni posalju u Osijek. Za tjedan dva dodze na kucnu adresu. Trazi se da plovidbena dozvola od Legrada  Podravskih podgajaca za tekucu godinu. Kad dobis rijesenje vrijedi ti godinu dana. Nakon provjere policajaca dodzu ti doma ili na posao i ispituju za sta ce ti. Kazes ribolov i bok. Odu kod susjeda provjeriti i deri bajo. 20kn biljega kopije dozvola i deri. Vrijedi samo za navedenu osobu tj vlasnika camca. I koliko ti ljudi dozvole. Meni su jedne godine dali 4 pa sam trazio 5 iduce.
Ako kome treba saljem na pp svoj primjer.