Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 13 Gosti pregledava ovu temu.

ibro dirka

maverick

:stripii: Aaaaa znam i ja popriličan broj krkana  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Koje smo mi sreće, izvukli bi neku kašikaru sa izvučenim osiguračem.  :smjeh:

maverick

Meni i Juri su ovog ljeta pali svi kljucevi u vodu...od auta..pa nadalje , cijeli bunt  :stripii: ja sam upecao njegove a on moje s magnetom  :stripii: Inace na ispod flosa imam omanju radionu s alatom...ipone 5 kad je izasao...pokoju motorolu...dvije tri naglavne lampe...pola kante jupola jig glava... :stripii: jbg s godinama prospeš svašta kad si smotan  :stripii:

DIDAPATAK

umpahpah

pajdo77

A jeste vidjeli kako je majstora(2,35 minuta videa) roknila struja)? i neka ga je.

maverick

Kraljica se naljutila na pjesmu...samo bih je pitao sto se naljuti na Mamica kad im svima hebe majku...sto se naljuti na ove lopove i probisvjete koji vladaju...sto se naljuti na ovaj sustav koji omalovazava sve posteno i sve sto je vrijedno....onako seljacki....mislim da joj nesto nedostaje...i uz neku kaznenu prijavu i omanju kaznu rado bih joj mnogi nadomjestili to sto joj jako fali  :stripii:

Debeli šef

a mi se žalili u jugi da nam ne daju pjevati.  :eek:

Kugla

Pjevao sam i onda i sad i zabole me, a ko zna možda se znaju pa dotični i dotična pa sad ovakav epilog imamo