Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 41 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A dvije godine...zvaces ministre urce palce...ne kenjaj  :stripii: gori si od rasica  :stripii:  I nije Sime svemoguc.....organizirajte peticiju...i dajte na potposivanje...napisite prijavu inspektoratu....uskoku...odmah na novu udrugu...prijavite tog policajca sto je osnovao novi savez jer je momentalno pocetkom rada u prekrsaju.....radite nesto pametno a ne palamudite bez veze....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..evo ja ću kokretno.. :mt1032:
..neću im kupiti dozvolu za ova dva/tri pecanja po 20 min na koja ću(možda)otići dok ne zazimi  :uf: :stripii:
.. :baba:

Kugla

A susjed sad ti palamudiš, pobrkao si me sa Rašom, ja nikad nisam rekao da ću zvati ministar već je to rekao dotični gospodin, ja nisam u toku i ne znam što se konkretno dešava, zato sam rekao da mi nije jasno što Šime govori jer nije ništa konkretno rekao, no da dalje ne palamudim kako kažeš, neću kupovati ribolovnicu ionako idem u streličare  :stripii: :stripii: :stripii:

pajdo77

Jel za streličarstvo moraš imati neke papire da si normalan :sha:,hoću reći jel se to vodi kao oružje,a što se pecanja tiče ići ćeš ti kada pogubiš strijele tamo po livadama,ja da se bavim takvim sportom prvo bi nabavio psa,tko će to tražit kad odleti u šumu :stripii:

šajzika

Citat: Kugla  u Rujan 20, 2015, 19:07:00
A susjed sad ti palamudiš, pobrkao si me sa Rašom, ja nikad nisam rekao da ću zvati ministar već je to rekao dotični gospodin, ja nisam u toku i ne znam što se konkretno dešava, zato sam rekao da mi nije jasno što Šime govori jer nije ništa konkretno rekao, no da dalje ne palamudim kako kažeš, neću kupovati ribolovnicu ionako idem u streličare  :stripii: :stripii: :stripii:

vidit ces kad dodjes na vodu kraj zrinka, jos te ima na piku zbog one smudjevske djece  :rofl2:

Citat: DIDAPATAK  u Rujan 20, 2015, 19:00:48
..evo ja ću kokretno.. :mt1032:
..neću im kupiti dozvolu za ova dva/tri pecanja po 20 min na koja ću(možda)otići dok ne zazimi  :uf: :stripii:
.. :baba:

ti si se sam izdao da si bio na pecanju i da nemas ribolovnicu , crno na bjelom , po meni dobra osnova za prijavu  :hi:

inace izjavu neku na ovu temu cu dati kad dobijem neku obavjest, dok se jos ovako prica rekla kazala , sigurno da se nesto dogadja
nemoze ni šime sve znat i organizirat  a i koliko se sjecam nekoliko je ljudi obecavalo visoko politicke veze i vezice buducih  :hi:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Heheheh smuđevska djeca kažeš, ni jedan nije bio ispod mjere, i nikad ispod mjere nisam uzeo ni smuđa, ni soma ni štuku, tako da sve  :ok:

maverick

Dobicete ban obojica  :stripii: ajd na spavanje i imate gore natuknice i učinite nesto po tom pitanju...pa se onda javite u temu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Eto nisam jedini koji ne kuži šta se dešava, ali nema veze, previše svojih briga da bi se sekirao oko drugih

ibro dirka

Citat: Kugla  u Rujan 20, 2015, 19:57:01
Heheheh smuđevska djeca kažeš, ni jedan nije bio ispod mjere, i nikad ispod mjere nisam uzeo ni smuđa, ni soma ni štuku, tako da sve  :ok:

Zato ti treniraš gađanje luko i strijelom... da možeš riješit Zrinka...hhh
sry nemora biti da su bili mali ali tako izgledaju na slici...možda je do uskougaonog objektiva...

šajzika

kod nas se ovako mjeri

a inace bez mjeraca se neide na vodu
sta ako dodje veliki som  :sha: :sha: :sha:

a ovako komšija

Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

ljuska

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.