Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

baka i 36 Gosti pregledava ovu temu.

ljuska

majstor

kobac

http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/zanimljivosti/2084845/tko-je-zena-s-najupecatljivijim-natpisom-na-marsu-muslimanka-obrazovana-feministica-bosanka-amerikanka/

lijep i hrabar istup....
veli njeni izbjeglice iz bih (odakle??) rođena u americi ali je ipak muslimanka i uživa sve blagodati demokracije...
volio bih vidjeti da tako prošeta sarajevom ili zenicom naprimjer pa da vidimo šta bi oni tamo rekli..pogotovo u onim zabačenijim krajevima (sa dimijama i feredžama)  gdje gazduju fundamentalisti..

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

mossi

:eek:

dravski pecaros

No

Pazi bezobraznog naslova.
Na kojem oblaku taj "novinar" živi.

Mislim da se ta profesija nepravedno potcjenjuje.
Da se neki doktor,profesor,dimnjačar ili bilo tko drugi napije i vozi, bil bio naslov pijane doktorčine,profesorčine,dimnjačarčine divljaju po autocesti.
Sigurno ne
Ako je jedan il  dva od tisuća i tisuća šofera nešto pogriješio, glupo je optužit sve.
Pogotovo je to glupo prema ljudima koji svaki dan rade krvav posao,sjedeći u tim kamionima pazeći i sebe i nas.
Cijenim i poštujem vozače kamiona i kad god imam priliku prepustim im prednost u prometu. Ne zbog njihove  veličine nego iz poštovanja prema ljudima koji upravljaju tim grdosijama.

ljuska

dam se okladit da ti nešto treba prevesti kamionom  :stripii: ne pada ti šajzi na tepanje :rofl2:

šajzika

@dravski
I droga, ilegalna prostitucija i u zadnje vreme sverc migranata
Audentes fortuna iuvat

rale2505

Citat: ljuska  u Siječanj 26, 2017, 23:20:03
dam se okladit da ti nešto treba prevesti kamionom  :stripii: ne pada ti šajzi na tepanje :rofl2:
Pa neki dan je tražio prijevoz za Šibenik!  :rofl2:

No

Citat: rale2505  u Siječanj 27, 2017, 07:32:12
Citat: ljuska  u Siječanj 26, 2017, 23:20:03
Pa neki dan je tražio prijevoz za Šibenik!  :rofl2:

Ma ne, ne treba mi ništa prevest kamionom.
Jedino što mi treba je da te temperature već jednom odu u plus.  :stripii:
Šibenik sam riješio.  :takoje: