Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

baka i 33 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: pajdo77  u Ožujak 19, 2018, 06:37:47
Vidi vraga,bućka po mraku i lovi
Problem svih nas je sto radimo nesto po nekoj šabloni.
Tko se izdigne iz tih okvira neke "ribicke norme" taj hvata i kad klasik pecarosi ne hvataju.
Audentes fortuna iuvat

joker

Neznam sta je tu cudno ja pretezito hvatam soma po mraku prvi val je oko 21h tad su prvi grizevi pa na dalje u serijama.hvatam inace s obale.a grize po danu kad se vodostaj dize i voda muti lagano i kad je zapara pred nevreme.sve ostalo je po mraku.kad po danu uzima u noci je pusiona rijetko kad zagrize provjereno x puta.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Jokeru bućka je u pitanju. Kod nas nitko koliko ja znam ne bućka po mraku ili ja nisam upoznat sa time. Možda vi imate drugačiju satnicu,u svakom slučaju treba probati svakako

joker

Kod mene buckaju madari po mraku.kod nas niko ni po danu ne bucka hehehe slabo tu kod mene hvataju soma.sem nas par.ali ove godine cemo izgleda biti motorizirani i ima da se obuce trodjelni badic i krecemo tj cemo probati buckati soma.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Treba probati u svakom slučaju,ja lupam ko papučom po toj vodi,uplašim se kada bućne kako treba al hebiga opet mlatim po toj vodi,jednom će doći....a možda i neće :stripii:

Zagor

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

nekinho

Nema veze sa pecanjem, ali ima sa Lijepom našom. Jedan portal objavio pa je vrijedno pogledati. Svaka čast, lik legenda....

Harley

Living your dreams, do not dream the life

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mamijo

Citat: pajdo77  u Ožujak 19, 2018, 11:30:10
Jokeru bućka je u pitanju. Kod nas nitko koliko ja znam ne bućka po mraku ili ja nisam upoznat sa time. Možda vi imate drugačiju satnicu,u svakom slučaju treba probati svakako

:) ... moj reon .. usce Save u Dunav ...
ja se ne bavim time, ali tu sam - pecam pa vidim i cujem - Pazi - intersantna je situacija da se na Savi bucka skoro pa iskljucivo nocu, a na Dunavu danju! ... obrnuto nikad nisam video ... bar se ne secam ...
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

šajzika

Logično,
ak su po noci na Savi onda samo po danu mogu bit na Dunavu :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Samo stvar navike i mišljenja lokalnih ribara...

Bućka se i na Dunavu noću...

Ali je oko ušća par km gore dole, od prilike tako kako je Mamijo opisao...
       Nema više divljeg bučka. :no:

No

Nikad nisam probao bućkati po noći, probati ću to ove godine. Ako i ne bude uspješno, bar će biti doživljaj spuštati se niz rijeku, uz zvuk bućke i jeku po okolnoj šumi.  :stripii:  :stripii: