Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 19 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Posjetio me Dravski jucer nakon duzeg vremena, vidim da je bio šokiran mojim izgledom  :stripii: suzdrzao se da ne komentira kako sam "propao"  :stripii: Ali vidim danas...ipak je počeo gledati ovakve poučne video uradke o tjelovježbi  :stripii: :stripii: Kako je krenio...kontam da ce početi i bicikl voziti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Samo neka on gleda...korisno je to...ali ako krene bicikl voziti, eee onda je otišao u k....  :stripii:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Veljača 03, 2019, 11:10:40
Posjetio me Dravski jucer nakon duzeg vremena, vidim da je bio šokiran mojim izgledom  :stripii: suzdrzao se da ne komentira kako sam "propao"  :stripii: Ali vidim danas...ipak je počeo gledati ovakve poučne video uradke o tjelovježbi  :stripii: :stripii: Kako je krenio...kontam da ce početi i bicikl voziti  :stripii:
Pa bome ostao sam u šoku  :stripii: od Super teške kategorije otišau u Muha kategoriju  :rofl2:

Dravski vozi bicikli konstantno sam rekreacijski manje relacije....ove godine planiram više na Dravu biciklom iči a to mi je dobra ruta oko 18 km  :hi:

Harley

Ma to je na videu fontmontaža ,nema teorije da je tako savitljiva sa tolikom kantom!😎
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Harley...nema druge nego da se netko ode osobno uvjeriti u tu gipkost  :stripii: a ti ,Dravski, kad budes vidio da ima voznji kao ova sa slike...mozda se i pridruzis  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Sad ce nas google vjerojatno upozoriti na neprimjereni sadrzaj... :uf:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Veljača 03, 2019, 12:48:21
Harley...nema druge nego da se netko ode osobno uvjeriti u tu gipkost  :stripii: a ti ,Dravski, kad budes vidio da ima voznji kao ova sa slike...mozda se i pridruzis  :stripii:

čuj ja tebi prepuštam vožnju sa ovima  :stripii:,a ja ču se žrtvovat i otič da provjerim gipkost one ljupke mlade cure  :rofl2:

maverick

ljuska

zanimljivo sve imaju bicikle sa štangom ni jedna ne vozi ženski bicikl :stripii:

ljuska

maverick

Tko bude trebao savjet oko kupnje bicikla neka se javi u inbox  :stripii:

SMT

Harley

mossi

Harley