Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

miha, Tommasi i 16 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

MNOGI udomitelji ističu da se ljubav i zahvalnost udomljenog psa ne mogu mjeriti ni s čim drugim.

To pokazuje i ovaj video nevjerojatno zahvalnog i veselog psa Royja kojega je Érica Kamisaki udomila 24 dana prije snimanja ove snimke. Kako je napisala u opisu, postavila je kameru kako bi snimila nekoliko snimaka, a uslijedili su napadi ljubavi, povjerenja, zahvalnosti, osmijeha, pravog prijateljstva, svega što je čisto i iskreno, napad onoga koji je bio zlostavljan, koji se smrzavao, bio gladan i uplašen, napad onoga koji je dobio drugu šansu.

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

RADE li ljudi genocid nad pit bullovima? Najpoznatiji trener pasa Cesar Millan kaže da da.

"Naša razina neznanja raste daleko izvan proporcija, do točke u kojoj vjerujemo da je istrebljivanje pasmine rješenje problema. Genocid. To je genocid", rekao je za Huffington Post najavljujući novi TV specijal "Love My Pit Bull" (Volim svog pit bulla) koji će se moći pogledati na Nat Geo Wildu u petak 18. travnja.

Millan vjeruje kako su ljudi iznevjerili pit bullove i pse u tipu pit bulla na više načina: uključujući ih u borbe pasa, vrlo raširenim zapostavljanjem i zlostavljanjem, zakonima koji ograničuju njihovo držanje, medijskim senzacionalizmom te vrlo visokim postotkom eutanazije.

"Brinemo se za slonove. Brinemo se za tigrove, a oni čak ni ne žive s nama. Ali za vrste koje nam žive najbliže, koje nazivamo čovjekovim najboljim prijateljom, apsolutno ne činimo isto. To mi je nevjerojatno", rekao je te dodao da nisu samo pit bullovi ti koji su agresivni. "Čivave su agresivne. Dalmatineri su agresivni. Kažem da je agresija stanje uma, a ne pasmine", ističe.

"Pas ne može unajmiti odvjetnika kako bi se branio od pogrešnog postupanja od strane čovjeka. Imamo toliko problema. Jedno u područje u kojima ih ne bismo trebali imati su psi. Koju god pasminu imali, ne bismo trebali imati probleme sa psima. Najopasnija stvar na planetu jest neupućeno čovječanstvo", dodao je.

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nodi

MNOGI udomitelji ističu da se ljubav i zahvalnost udomljenog psa ne mogu mjeriti ni s čim drugim.

To sam pokušavao objasnit svom frendu, al ne, on će kupit psa za 400ewra i sad kad je porastao ima najdebilnijeg  psa što sam vidio u životu, grize sve živo i neživo,uništavač svega što postoji, bježi od kuće,  itd itd

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

DIDAPATAK

... :character0032:.nemam naočale..jel to naša ekipa iz sela :sha:
.. :stripii:
.. :hi:

mossi

Citat: nodi  u Travanj 18, 2014, 10:06:39
To sam pokušavao objasnit svom frendu, al ne, on će kupit psa za 400ewra i sad kad je porastao ima najdebilnijeg  psa što sam vidio u životu, grize sve živo i neživo,uništavač svega što postoji, bježi od kuće,  itd itd

:rofl2: :rofl2: :rofl2: Znači sve je OK!  :ok: :stripii:

"Malo" je razmažen i raspušten .. ali ljubav je to!   :icon_thumright:

Retfalački mačak

Vidio sam danas na jednom (moj bivši, dat za potrebe posla) stalku za motore, jednu Selvu. Nisam imao mobitel sa sobom, ostao u autu, a vrata se zatvorila. Čak dobro i stoji.  :ok:
Još kada bi netko stavio sliku.  :takoje:

TonyC

hahahaha , evo nek se vidi !

Velika je ljubav između Kuglinog motora i Mačkovog nosača motora !  :love3:

šajzika

jel to znaci da cemo uskoro i milog susjedda vidjet na vodi ?
Audentes fortuna iuvat

TonyC

neka ti kanal 16 bude uključen ! ! ! ! ! ! 

Retfalački mačak

Citat: TonyC  u Travanj 18, 2014, 19:41:25
hahahaha , evo nek se vidi !

Velika je ljubav između Kuglinog motora i Mačkovog nosača motora !  :love3:

Auuu, što je dobar lonac i vreća.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

inace ovako na slici  , selvica kao iz fabrike  :icon_salut:
jos moramo to vidjet u akciji, nadam se da ce doci na okupljanje s njom, da bude malo  :pirate: :pirate: :pirate: sa dva drvena cikla  :whip2:
Audentes fortuna iuvat

TonyC

E onda bi stvarno mogli bacit i utrku ciklova ko mad max i nightrider !    :stripii:   

šajzika

mislim da bi to bilo extra  :icon_thumright: :icon_thumright:
s jedne strane tezak hrastov camac sa 6ks , s  druge lagani ariš sa 4ks , plovnost, trazenje rine i slicno  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat