Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 16 Gosti pregledava ovu temu.

Josip

TRAMPEROS DEL RIO EBRO.mp4 POR LORENZO MARTINEZ:

Izgleda da ima naših ljudi dolje....

ljuska

previše naših ide na ebro pa naućili domaće

maverick

Ne znam kakva je sad situacija ali vecina tura odavde je isla kod Saleta....on je inače iz Os a godinama zivi tamo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

iz bjelovara je išlo par mojih prijatelja i bili su kod saleta  ali nisu vidjeli ništa od ovoga

maverick

Po facebooku su se vodile velike rasprave izmedju saleta i kolega iz srbije ...vidio sam da ih je dosta bilo nezadovoljno...sto ulovima sto uslugom...kasnije su isli u svojoj reziji pa su prosli puno bolje....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

mogli bi mi sa foruma skupit ekipu i otici tamo...  :flasica:  :jede:

mossi

A na koji period pecanja se odnose primedbe?
Sad friško, morsko 70% - 30% Ebro ili ono staro 100% Ebro?

maverick

Ovi su isli samo na Ebro...bez morskih egzibicija...a dravski ...isli su neki s foruma..tu je hiljadarka po glavi za desetak dana

ps

Dravski, zdimiš s lovom poslije plesa s mladom na Ebro.  :rofl2:

vedro

Citat: maverick  u Rujan 08, 2014, 20:35:16
Ovi su isli samo na Ebro...bez morskih egzibicija...a dravski ...isli su neki s foruma..tu je hiljadarka po glavi za desetak dana
cega kn ili EURA?

zvona

maverick

vedro

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no: