Da li smo doista toliko jadni...oli ti RIBOLOVNA ZAJEDNICA OSIJEK NAS OPET HEBE

Autor maverick, Veljača 22, 2017, 21:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Jegiba pajdo, treba to znati staviti. Ja sam stari trbušasti čovjek, umno opterećen i seksualno rasterećen. Osim toga, ako stavim sliku lako ćeš me prepoznati. Obačavam naučit ću.  :stripii: :stripii: :bye:

šime

Vidi ta fantomka nije da bih se sakrivao već sasvim slučajno došao sam sa vode i hladno je bilo i momci me uslikali sa ribom evo to je to, a oni koji me znaju ( a to je poveliki broj  i ribiča i ljubitelji Drave i Dunava i opčenito nautike na tim vodama).Da,  baš bojim se istine , ma od koga se treba sakrivati i bojati od nepoštenja i lopovluka ?????

majstor

šime

Mossi svaka čast !!!!
Jbga to je tako , svi nešto znaju i mogu a kada treba to i iskazati onda zašute i traže razloge da se njih slučajno ne bi pitalo a  da se nebi nekome zamjerili. A netko drugi neka to odradi za njih ili to če se samo razriješiti .Pa plačajmo onda svi zajedno nerad , lopovluk i nebrigu .

šime

vedro

Citat: šime  u Ožujak 01, 2017, 16:37:48
Mossi svaka čast !!!!
Jbga to je tako , svi nešto znaju i mogu a kada treba to i iskazati onda zašute i traže razloge da se njih slučajno ne bi pitalo a  da se nebi nekome zamjerili. A netko drugi neka to odradi za njih ili to če se samo razriješiti .Pa plačajmo onda svi zajedno nerad , lopovluk i nebrigu .
Neki zasute, neki bi jadni htijeli, ali ne mogu, nemaju zicu pa se uzmucaju progutaju dva slova u rijeci pa ih se ne razumije... Jbga😤

vedro

Tesko je naci prave i odgovorne a da ih lova na takvim mjestima ne "hipnotizira"

maverick

Da bas, tesko je...ali teško je i ovako, gledajuci i tu kroz temu. Postali smo ravnodušni, nema više onog žara ..ne gori se kao prije, ali to nije razlog da ne dignemo glas. Mozda i ovaj put pomaci budu mali, ali treba pokusavati. Ne beremo mi svoje novce na livadi vec ih zaradimo krvavo , svatko na svoj način...i uostalom nitko nece propasti za 500 kuna ali bemu kera budimo ljudi, drzimo se nekih principa...probudimo ono malo ljudskosti sto imamo u sebi. Šef reče poceo je lovostaj...idealno...imacemo vise vremena da razmisljamo o problemu do 01.06...
Nije ovo mjesto da sad ispravljamo neke krive drine, svatko i makar kakav bio...uvijek ima priliku da se popravi i bude primjer drugima...Ako nista da bar da svoj glas...potpis...ovisi sto bude trebalo...Priča je glupava ako kazem da radimo sve to i za nasu djecu...ali ajd ovako...radimo to za sebe...još dosta godina pecanja imamo ispred sebe...
Pa da zastitimo, pa da poribimo...pa da svrgnemo bandu odatle...koristi ce imati sve ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Mi smo imali problem sa zajednicom iz županijskog središta. Uzimali nam sve a davali mrvice. Osnovali smo svoju zajednicu u mjestu sa 5 ribičkih društava. Sami gospodarimo, ali..... Neka društva rade super, neka baš i ne. Neka vam netko u državnoj upravi provjeri da li kvart ili neko mjesto pored Os može osnovati zajednicu i koliko mora biti r. društava u zajednici, mislim tri. Jedno društvo kod nas ima 6, da šest, članova. Ako ništa drugo, organizirajte se i registrirajte r. društvo do iduće godine, biti ćete jači i imati više utjecaja. Na forumu imate toliku bazu da ćete prevladati i imati večinu u gradu na godinu. U novo društvo animirajte forumaše, oni prijatelje susjede i rodbinu. Forum je pun mladih, ambicioznih i sposobnih ljudi. Ponudite poštenje i rad za opću dobrobit riba, voda i ribiča. Uspjeh neće izostati. Šime stari mail mi ne radi, sutra ti pošaljem novi. Ne pametujem, pokušavam pomoći. Želim vam puno uspjeha.  :takoje:

šime

Ma Maverick  to je ono pravo pozitivno razmišljanje koje daje poticaj i nadahnuče da se konačno nešto pokrene .Evo malo prije sam saznao (na jednoj društvenoj mreži) da je svo ovo vrijeme jako puno "solo" poštenih ribiča slalo prijave , vapaje da se ova situacija zaustavi , resornom ministarstvu ali to soliranje kao pojedinca čini mis eda je jalovo ,ali grupa ili organizirana zajednica može jako puno učiniti .a i sam znam da je puno kojekavih samostalnih vapaja slano u ministarstvo , pa daj organizirajmo se i zajedno to objedinimo i krenimo učiniti nešto .A vjerujem da čemo učiniti više nego da ne činimo ništa . Ma imam način kako da se organiziramo .Ono prošli put nam je bilo i nešto što nas je naučilo puno toga, tako da na propustima (ako ih je i bilo u kratkom roku) smo naučili. S obzirom da sam kontaktirao jako puno ljudi ovih dana  a sa dobrom koordinacijom može se jako puno ljudi animirati u vidu podrške .E sad s obzirom da u ako se ne varam u svibnju lokalni izbori evo dobre prilike . Pa prosvjed je zakonsko demokratsko sredstvo iskazivanja nezadovoljstva .A dok god se držimo ( ai hočemo) zakona nema nikakvih problema .

dravski pecaros

čitam ovo i nevjerujem,,,majmuni su skupili večinu i uz pomoč zajednice osijek napravili jednu od največih gluposti u zajednici  :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r:

Jučer je održana skupština upravnog odbora ZŠRD Osijek na kojem je uprava ŠRD Čepina tražila gašenje šaranske sekcije ŠRD Čepina, ukidanje C&R režima za šarana i amura, te zabranu noćnog ribolova 365 dana u godini. Svi zahtjevi su im prošli! Dakle, od 01.01.2018. šaranska sekcija više ne postoji, režim se vraća na 1 ribu tjedno, te je ribolov dozvoljen u periodu od 05:00-22:00 sata! Šaranska sekcija, koja je 2 godine za redom dala ekipe za Hrvatska Šaranska Liga, ugašena je jer su tako odlučili klubovi zajednice, od kojih neki nemaju čak ni vodu na kojoj gospodare nego su društva samo na papiru!! Kada sva društva prate korak se vremenom i sve više se okreću C&R sistemu, ŠRD Čepin i Zajednica Osijek prave korak u nazad i kreću prema uništavanju i toga što je ostalo! "Gospodo" iz ŠRD Čepina, ZŠRD-a Osijek, te HŠRZ-a, ovim potezom ste si stavili hrenovku na guzicu i nabili ju petom!!! Ovim potezom uništiti ćete jedinu vodu u zajednici Osijek koja je imala potencijal da postane voda za natjecanja u šaranskom ribolovu! I sada, dok budete podilazili osobnim interesima pojedinaca, i dalje ćete se čuditi ko pura na drek kako jedno Ðakovo, Bilje i Našice imaju svoje natjecatelje i kako vas brojčano nadmašuju! Znate zašto?! Zato što imaju u glavi nešto što vama nedostaje! A vi ćete i dalje slijegati ramenima i govoriti kako ljudi ne vade više dozvole. Vade oni, samo ne u zajednici Osijek! I osobno ne vidim razloga zašto bi jedan šaranaš slijedeće godine vama dao 500 kn, a pogotovo ne ŠRD Čepinu!! I za kraj, pazite kad palite vatru, kad tucate kamen o kamen iskre znaju frcati svugdje!

kobac

nisam baš shvatio, gdje je jedna riba tjedno dozvoljena i gdje su izglasali taj režim od 05-22..za čepin ili???

baka

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

dravski pecaros

stvar je što če dozvoliti izlov kapitalnog šarana...u biti uništit če jednu vodu koja je bila pod režimom C&R-ulovi i pusti...uređenje vode su praktički financirali sami neki članovi ...

šajzika

Nije bila skroz c&r a i cujem da šaranska sekcija nije bila postena. Tak da treba uvjek sasluat i pogledat obje strane.
Istina je sigurno negdjr u sredini
@kobac
Jedino je saranska sekcija smjela po noci pecat.
Audentes fortuna iuvat