Da li smo doista toliko jadni...oli ti RIBOLOVNA ZAJEDNICA OSIJEK NAS OPET HEBE

Autor maverick, Veljača 22, 2017, 21:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Istina je da smo stoka, istina je da svatko tko ima priliku pokuša okoristiti se...istina je da matore prdonje koje vode cijelu priču trebaju biti u zatvoru ali nisu...istina da i ovi mladji koji bi ih trebali zamjeniti nisu nista manje opasni ...i tako vrtimo se u krug...svu ribu treba izloviti i prodati po restoranima...pa onda mozda budemo imali manje brige oko svega...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ja sam definitivno da se zatvorene vode odcjepe od otvorenih.
nek se financiraju s poribljavanjem i ostalim kroz članstva.AKko imaju za npr tonu šarana , sigurno nebi sutio i gledao komšiju kako trpa u kesu, neki clanovi idu samo na taj bajer a placaju i za Dravu, bilo bi tu svakakvih mogucnosti .
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

ma šajzika nema tu ko šta pošten biti...brate ideš i zadnju vodu uništiti koja je nešto u zajednici vrijedila..pa nije sve u nošenju ribe i jelu...

uvjeti su bili savim korektni bez pretaranih sranja da svako o želi može doč pecati i dnevna je bila 60 kuna...

šajzika

Pa i sada je tako. Samo sto su ugasili šaransku sekciju koja je pecala po noci.
Sta se drugo sem te sekcije promjenilo?
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

pa moći će se riba nositi,neče više biti toliko nadzor vode...stvar je što su u zadnjih 2 godine dečki sami svojim financijama održavali i uređivali vodu....pratim je dosta to

šajzika

A neznam sta bi ti rekao, poznam osobno dosta ljudi i moje misljenje je da dok god nedaju nekom privatniku u najam ta voda nece procvjetat.
Jedni optuzuju druge a svi nose kad ga se negleda.
Nezdrava atmosfera. Svi gladni , em ribe , em vlasti
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

ja sam jednog dečka slučajno upoznao i dosta mi toga ispričao..več sad je bila dosta dobra voda,poribljavalo se kapitalnom ribom i ove godine su hvatani šarani 25-27 kg a i amuri...tu je zajednica odigrt trebala puno bolje ali svi znamo kako je stanje po tom pitanju...

maverick

Jucer sam razgovarao s ribocuvarom iz srd cepin. Njivova prica jeste malo drukcija. On tvrdi da je njih desetak tu vodu svojatalo i ostali clanovi su bili protiv toga..Drustvo broji 200 tinjak clanova i kaze da je ostalo ovako ne bi imali ni onih 50 za opstanak. Kaze da su kolege iz saranske sekcije vise ribe krali tokom noci nego ce sad clanovi odnijeti s tom jednom ribom....
Vidio sam covjeka prvi put i ne mogu ocjeniti sta je tu istina...ali kad mi je rekao da je bivsi debeli tajnik sudjelovao u tome... :stripii: kao da mi se ucinilo da govori istinu   :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Pa da. To je ono sto govorim cjelo vrijeme. Znam clanove , trpaju u kesu, znam saranase i oni po noci trpaju u kese :stripii:
Rodjo to tako neide. Licemjerje na zavidnom nivou . kod nas na otvorenoj vodi bar mos pobjec od nekoga , tamo se gledaju cjelo vrijeme i trpanje :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Igrom slučaja sam jučer upoznao covjeka jer se došao zaliti kod mene u firmu da ti sad koji su izopćeni...prave put preko zemlje od firme...pa oni kao pokusavaju sve da se tome stane na kraj i tako unedogled....I da , vidi se tu stotinu problema...mi kao narod nikad nismo znali upravljati s necim...pa tako padamao i na ovakvim stvarima. Takva voda s takvim ribama treba postojati i zasto ne imati CR sekciju, zasto ne imati i takmicarsku vodu....ali ocito da ne znamo kako vladati s njom...ocito da ne znamo izbaciti pojedinca koji smeta...sve u svemu steta

ps

Znam dvadesetak što sadašnjih, što bivših članova. Javna je tajna, da šaranska sekcija peca po noći, a žene im dolaze u 3-4 sata po upecanu ribu. U društvu postoje "klanovi" i svi su nezadovoljni. Međuljudski odnosi su nula, ne znam kako u takvom ozračju i funkcioniraju? Još je tamo najbolji Boro, neiskvarena dobrica.

dravski pecaros

ja sam prati na fb njihov rad i dečki su uložili puno truda..neki lik MATEO VRDOLJAK  je dofuro bagere,kamen se nasipo..nevidim razlog zašto bi sve to radili da mogu krasti ribu i sami sebi napraviti onda praznu vodu....

šajzika

Niko ne govori da su svi nepošteni, problem je nekolicina nepoštenih i s jedne i druge strane pa upiru prstom jedni u druge i vicu , lopov lopov.
Par njih se pridruzilo saranskoj sekciji sam da moze preko noci vrsljat. Ima tu svega moj Dravski , kao i svuda. Svi smo mi ljudi a ljudi su pokvarena rasa , prljava i zla
Alavost je najveca mana ljudi, zato i je tako na kugli zemaljskoj.
Od onog malog pecarosa pa do vrha drzave.
I to ne mislim samo da je problem rvacke nego generalno
Audentes fortuna iuvat

šime

Čitajući vaše postove, ne mogu a da ne reagiram , naime ovo što se dešava u Osijeku je samo nastavak onoga što je bilo unazad nekoliko godina , a bojim se da če tako biti i u dužem nadolazečem razdoblju .A prekinuti će se tek kada se ne promijeni zakon i resorno ministarstvo ne uvidi što se dešava , a neče uvidjeti , nikada jer nitko ( osim par pojedinaca) dotičnom ukazuje na probleme .Ma očiti je primjer nebrige zajednice Osijek za ribolovne vode , kada vidim da uz ogroman trud i najaktivnijeg ribočuvara (umpahpah), nema gotovo nikoga.Dečko se ubija i dao sve od sebe da ima reda na vodi, ali ne može sve sam .

maverick

Šime banda kurva...pocevsi od sefa...krao onda klosari i sad...zato...tko ih jebe sve kompletno...