Lowrance Elite-9 Ti

Autor nele01, Veljača 27, 2017, 21:43:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

joshica

Mozes li objasniti cemu sluzi Point 1

šajzika

Brži odziv GPS- a u stvarnom vremenu
Znaci kad gledas onu strelicu na karti bez point 1 ona malo kasni pa ti se dogadja da ako navigavas preko te strelice u magli , dok ti se strelica na ekranu okrene u smijeru koji ti zelis, u stvarnom vremenu si vec previse skrenio pa moras kompenzirat. Na kraju dobijes da ides ljevo desno jer vozis nA sljepo a Gps kasni.
Point 1 se okrece s tobom i potpuno tocno pokazuje okretanje tj smjer.

po meni jedna jako dobra stvar .
Audentes fortuna iuvat

joshica

Zahvaljujem na brzom odgovoru

nele01

Hvala Šajzi. Samo da dodam: nema promasaja sa pozicioniranjem, bukvalno ga gadja u 1 cm, tj.to sto si kupio (obelezio) i dobiješ.

maverick

Nisam isprobao ali cuo sam da je tako...inače sto se tice sonara, bas mi se svidja ...Retfala je kupio takav i iznimno korektan uredjaj...Čak ga je kupio u Srbiji jer je bolja cijena nego kod nas...jos kad uzmes povrat pdva...cijena je odlična...Mada igracka kao i svaka druga , malo se izigras pa opet moras pecati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Ja zaboravio pecati pored ove igracke. Posto je zabrana u srbiji gotova, pao je i prvi upis 1/1. Muka ziva gura dunav, prlja al morao sam obeleziti pocetak sezoe.

mossi

Citat: maverick  u Svibanj 03, 2017, 18:51:11
Čak ga je kupio u Srbiji jer je bolja cijena nego kod nas...jos kad uzmes povrat pdva...cijena je odlična...

:stripii: :stripii: :stripii: :rofl2:

nele01

Ne znam koja je cena za elit 9 ti u srbiji ali juce sam cackao elit 7 ti od drugara koji ga je kupio u futogu i bukvalno ga je platio koliko sam ja dao za elit 9 ti.

maverick

Retfala je svog s povratom pdv platio 700... :ok: E sad mozda je on dobio dobru cijenu...mada ne bitno sad...bitno da si zadovoljan i da ces se imati igrati s cim cijelo ljeto  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ako sam dobro primjetio , toliko traze za polovne
Audentes fortuna iuvat

maverick

Bas danas bio kod mene pa racunali koliko ga je izasao  :ok:

nele01

Nesto tu nestima. Sad gledao cenovnik elko futog. Oni jos nemanu ni u ponudi elit 9 ti. Da mu nisu zavalili nesto drugo. Evo cenovnik elka iz futoga. www.motonautikaelko.co.rs/cenovnici.html
Da nije on kupio hook seriu

mossi

Citat: maverick  u Svibanj 03, 2017, 21:45:41
Retfala je svog s povratom pdv platio 700... :ok: E sad mozda je on dobio dobru cijenu...mada ne bitno sad...bitno da si zadovoljan i da ces se imati igrati s cim cijelo ljeto  :occasion14:

Taj sonar u USA košta 1000 dolara, znači 980eura, kod vas oko 1100e. Znači cena više nego dobra.

Kako onda dobiti nešto po 700?!

http://www.tacklewarehouse.com/Lowrance_Elite_9_Ti_Sonar/descpage-LET9.html

šajzika

Audentes fortuna iuvat

nele01