AluVu by Greys

Autor im84, Ožujak 09, 2017, 17:04:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Pjeskarenje:

Izgled nakon pjeskarenja i usisavanja:

Pa 2x špricanja temeljne boje:

A za vikend ide završna boja, te nakon toga postavljanje motora i ostalih stvari.

#foxrage
#fox_rage_fishing

domba

Izgleda sve bolje i bolje... :clap2:
čestitam još jednom!  :hi:

maverick

Dobar i u tom prajmeru...sve vise razmisljam o farbanju camca u neku boju pijeska...pustinjskog pijeska...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Hvala Domba!

Maverick@ ima boja za izludit, ako nebudem zadovoljan, ide nova  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

No

Ozbiljan čamac,ozbiljan motor. Sasvim je sigurno da će vlasniku bit pravo zadovoljstvo plovit po isto tako ozbiljnoj i moćnoj rijeci.   :ok:

Čestitam i želim puno ribolovnih izleta s tom moćnom pilom.
Svaka čast.  :clap2:

im84

Hvala !

Evo još nekoliko detalja oko sjedenja. ''Pokretne'' stolice, koju naslonite na stranicu ukoliko vam smeta. Na samu stolicu ide baza i montira se kožna sjedalica okretna na 360stupnjeva.

#foxrage
#fox_rage_fishing

ps

Citat: No  u Svibanj 17, 2017, 19:54:20
Ozbiljan čamac,ozbiljan motor.
i ozbiljan pecaroš, sami vrh, Grejs :notworthy: :notworthy:

maverick

Ja sam i dalje misljenja da ce se čamac koristiti i u  "rekreativne" svrhe osim samo za pecanje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Nisu svi pokvareni kao ti :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Darko

predobar čamac za jednog skečera kao što je geysika   :hi:

P.S. našao sam ti i sidraša

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Mudri

Može li samo malo detalja oko pjeskarenja,gdje je majstor,jel to neko preduzeće ili privatnik,imalo bi se nešto za pjeskarit....

im84

Naravno, firma je Verkos, u Belišću. Firma je ozbiljna, mislim da ih ima 8 i rade punom parom. Ukoliko netko treba kontakt telefon, neka se slobodno javi.

Ono što sam tražio od njih da mi odrade sa već ''odrađenim'' pijeskom, dakle znatno finiji, sa veće udaljenosti, i sa manje bara. Samo toliko da mi se skine sjaj, ili da se izmatira aluminij. Jako sam zadovoljan kako je ispalo. Farbanje obavlja firma M-elektronika iz Valpova.

#foxrage
#fox_rage_fishing

majstor

Uloženo puno truda, vremena i novaca.  :icon_thumright: :hi: Nadam se da će donijeti puno zadovoljstva i raznih riba. I sam sam dobio puno ideja koje ću pokušati realizirati kad bude vremena.  :takoje: :bye:

im84

Zamislio sam varijantu sa dvije boje.

#foxrage
#fox_rage_fishing

vedro

Greys, jel te nece biti prpa ostaviti tako spicajzliran camac na vodi? Dode mi da ti ga ukradem u garaži... Hahaha :stripii: :stripii: :stripii: