AluVu by Greys

Autor im84, Ožujak 09, 2017, 17:04:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

:occasion14: nemojte biti smijesni, pa tko god ima akumulator u camcu-brodu ima video nadzor sa gps-om. Kad se priblizis na 20 metara pali se kamera i ti preko mobitela gledas i slusas sta se radi, ima kolega na brodu, ma strasna perverzija a nije tako ni skupo do 500 eura za brod, zavisi sve sta zelis.

maverick

Uozbilji se...70 posto ih ima akumulator a jedan posto nema ni obican alarm a ne od 500 eura...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Ovi sto ih ja poznam a imaju skuplje camce a pogotovo brodove svi imaju neki vid zastite, kod nas je granica, pa mozda i zato imaju.

Antal

kobac

ako i ima ima zato što je jedan završio preko... :uf:

im84

Odlazi čamac kod Marka (Allesta d.o.o.) na montažu

#foxrage
#fox_rage_fishing

majstor

Osiguraš ga za 100 - 200 Kn. godišnje, što ti i preporučam.  :takoje: :hi:

im84

Dobra ti je fora sa 100-200kn godišnje  :toothy9:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Da...volio bih i ja za toliko...ja 1200 do 1500 ovisi o godini..i to samo kasko...plus ono obvezno...Mada ovako lijep camac ne mozes ni ukrasti..prepoznace se bilo gdje... :uf: Ali ne treba se s tim ni zamarati..tko kupio ovaj...kupice i slijedeci  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Citat: Greys  u Svibanj 25, 2017, 19:11:08
Dobra ti je fora sa 100-200kn godišnje  :toothy9:
Dečki moji, ja imam drvenjaka od 5 m i motor od 4 ps. :sha: Nemam kasko jer i ovako kaskam.  :baba: :stripii: :stripii: :bye:

pajdo77

Uzalud i kasko ako se ne naiđe do cigančice i skine maler :stripii:. Bolje ostavit kod ne neku kunu nego da za čamac saznaju njena braća. Oni gaje neku posebnu sklonost prema aluminiju :rofl2:

majstor

Kad ima dobri cena. Ja svoj alu ofarbao u plavu boju da izgleda ko jeftini lim. Puno ih je završilo na kilu.  :stripii: :stripii:

maverick

Cigančica čeka vec dva tri mjeseca....od tad je nabila milion km ali kontam da nece skoditi..Darko je to odavno rijesio  :stripii:

majstor

Ta vrti više km nego Šajzika.  :stripii: :stripii:

IVEK 85

Svaka čast greys to če bit lađa za guštanje baš...samo napred i nek je sretno nisam baš po forumu pa nisam vidio pričao mi Veljo da radiš nešto... :occasion14: