AluVu by Greys

Autor im84, Ožujak 09, 2017, 17:04:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Hvala svima.

U velikom sam problemu  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Ma nisi...Buhin ce da ih plati...mene interesira samo tko ce da ih hebe  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Darko

Citat: maverick  u Travanj 09, 2017, 21:06:30
Ma nisi...Buhin ce da ih plati...mene interesira samo tko ce da ih hebe  :stripii: :stripii:

moraće Ante  :stripii: , moramo vidjeti kakav je rezultat operacije  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

majstor

Citat: maverick  u Travanj 09, 2017, 15:53:26
Ovdje se sad pojavio jedan ozbiljan problem, cigančice za skidanje malera su obično do sad koristene na plovilima do max 30 ks...tako da ovdje ce trebati dvije  :stripii: :stripii:
Morat će uzet i mamu i kčer.  :stripii: :stripii: Za motor  :eek: :clap2:

im84

Evo slika od prije par dana, završne faze čamca, a ovaj tjedan ide na pjeskarenje i farbanje.
Ovako je to išlo:

Malo o varovima  :hi:

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

DarioK

mossi

pajdo77

Gledam čamac odličan al gledam i vrata na radioni mala :stripii:. Valjda ima još koja inače će bit čupavo :rofl2: :icon_thumright:

mlb

Vidi se da majstor zna znanje!!  :ok: Varovi  :notworthy: Svaka čast!!

majstor

Nisam ja jedini majstor.  :eek: :hi:

Ivan Borojević

:hi: svakog utorka prolazim kraj radione majstora Kaleta jer tada tuda radim pa obavezno svratim da pogledam sta novo radi. Vidjao sam camac dok je bio u pocetnoj fazi gradnje a i tijekom kasnijeg rada ali se nisam propitivao kome ga radi, dok mi nisu rekli danas da ga rade za nekog iz Valpova, tako da sam odmah pretpostavio za koga je. Ljudi moji fotke na forumu vam nemogu docarati tu, tu velicinu i sirinu camca. Mjerio sam metrom u patosu ima 150 cm a gore 190 cm, tezina mu je oko 250kg sigurno. Vrlo kvalitetan i siguran camac sa buksama, duplim dnom i pumpom za izbacivanje vode smjestenoj u zadnjoj buksi. Ovaj camac sa tim evinrudeom 50 ce ici preko 65- 70 kmh sto je velika brzina za TABANASA i ti na manjim valovima neces moci brzo voziti jer ce lupati i biti vrlo neudobna voznja, trebao si dati napraviti naprijed duboki v, a pozadi plitki v, jos mi je cudan komandni pult sav cetvrtast bez ikakve aerodinamike i jos se naslanja na bok stranice sto mi nije estetski nimalo lijepo, ali..., neznam sta ce ti tolike bukse, pa u prednju se mozes zavuc i odspavat dok kisa stane- sala mala. Evo iskreno moje misljenje- tako veliki camac je namijenjen za kabinu da mozes sa zenom i djetetom otic na visednevni izlet u prirodu i na pecanje jer mjesta ima puuno  za obicno blinkanje ti netreba toliko veliki camac osim ako nemas 2 metra i 150 kg, To je moje misljenje- bez uvrede a camac je odlican i na Dravi i Dunavu takav nama nitko i sad si prava faca, vozis mecku s klase na vodi. Pozdrav.  :hi:

maverick

70 nece ici ni s 100 ks...ali nakon skidanja malera nadam se da ce i nas greys malo provozati  :stripii: Inace jedan od pedantnijih čamca ovako sa slika....Ja uvijek imam neke zamjerke ali ovo je bas onako pic pic ....sve nekako steta da se i ofarba i da se peca iz njega...ja bi ga vise koristio( da sam u njegovim godinama  :stripii:) za lov kokica  :stripii: