AluVu by Greys

Autor im84, Ožujak 09, 2017, 17:04:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Jesi radio izracun i na 17?

im84

Ja se u to nerazumijem, Marko je na prvu rekao da se ide sa 19, iako je bilo razgovora za drugu.
#foxrage
#fox_rage_fishing

kobac

maverick

Da daljci su u pitanju  :ok: A Greys... :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Ekipa je sa tom Hondom, prešaltala se na drugu elisu. i dobili su sa 62kmh, na 68.2kmh. Pokušavam staviti video, ali mi neide.

Što se mog čamca tiče, vjerujem da bi se tu još moglo igrati sa par stvari, gledano za krajnju brzinu... no, stvarno me neopterećuje, prešao sam prvu brojku ''6'', što je bio cilj  :toothy9:

#foxrage
#fox_rage_fishing

šajzika

Jos nisi naucio oko te informatike :stripii:
Evo da ti pomognem
Audentes fortuna iuvat

mossi

Ide to ko mutavo   :takoje: :ok:

Samo bi se ja plašio da ne popusti postolje od sonara... pa, pa pa  :wave:  :uf:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

im84

Da se razumijemo, još su ostale sitnice, pa nekoliko slika još. Za uređenje čamca je zadužen Marko (Allesta), i svaka čast za pedantnost oko same montaže svih tih stinih dijelova, koje ''nevidimo'' i sakrivene su u buksama. Ostalo mi je za odraditi tepih koji je danas skrojen, cerada koju je počeo raditi Fare te postavljanje pleksija na konzolu, postavljanje sjedalica, i sitnih detalja kao držači štapova, frižider i slično.

Uz to, čekam da stigne elektro motor, pa smo kompletni.

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Ovaj karbon mi je extra legao ... :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Par sitnica, kao ''karbonski jastuk''  :stripii: , sonar se uklopio onak finjak, i cerada služi svrsi, spremi se za 10min, i lijepo stane u buksu sa strane, a elektro motor upravo danas došao iz Njemačke.

#foxrage
#fox_rage_fishing

kobac

Nevidim pramac ali ako je ovo jedina reg oznaka onda nije dobro...
Reg oznaka mora biti na pramčanom dijelu ispisana s obje strane , inače veličina i boja su ok... :no:
Neznam dali si sam postavljao ili te netko loše savjetovao... :uf:

im84

Fala Kobac, u zurbi je stavljeno iza  :hi:

Na kraju i finalno je spušten čamac. Jučer otišao na vodu, prenoćio, i danas prvi cijelodnevni izlazak na vodu.

Ps. smuđevi udaraju izmedu podneva i 14h na 35+ stupnjeva :toothy9: (3kom, samo jedan jutarnji, nisu veliki (do 2kg) ali vesele)
Što se tiče performansi i potrošnje, nešto sam kratko snimio, iako se nezamaram sa time, već čisto uživanje

#foxrage
#fox_rage_fishing

mossi

Ahhh što ti zavidim.. ovako javno!  :notworthy: :occasion14:

Samo ne vidim smisao te lančine, to se preseče za JEDAN sekund.  :crybaby2:
Ja moj čamac vežem kanapom. Kao pravi ladjar!  :icon_thumright: :glasses9: :tongue3: :rofl2:

maverick

Kod nas je lanac sinonim za uspjesnost...pa sto deblji to bolje  :stripii: