AluVu by Greys

Autor im84, Ožujak 09, 2017, 17:04:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ok, sad mozes obrisati slike i ici pecati... :stripii: A Darku cu javiti neka one cigancice ostavi za skidanje uroka u svom čamcu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Tolike pare si dao, a za kapetanicu nisi uzeo tapacirunge. Pod hitno to da ispravis. Camcic ti je  :headbang:.
P.s.saljem ti na pp tel.gde mozes da narucis.

miha

ja ovu nepoznam ....ko je ova... :eek: to si neku autostopericu pokupio... :uf:.... :ok:

majstor

Ženica ti je prekrasna - čim ti je dopustila da spi.... toliko novaca na čamac. Moja ne bi to dopustila, ali... :stripii:  :hi:

Dukulele

:)  Oooo pa jos malo pa ce bit  zena za jedan kalendar onako :)  Sad kad se Pajdo uslika u kupacem bade kostimu pa nam se proba podvalit  pod svoju vlastitu punicu,  samo da postane na trenutak slavan.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

im84

Nele@hvala ti , moram nesto smisliti za palubu prednju  :toothy9:
#foxrage
#fox_rage_fishing

ossa

Odličan druže. Milina videti.
Naidju krize, drukcije grize...

silure

nije me bilo neko vrijeme....greys ovo je vrh.... tek sad vidim posao....  svaka cast

im84

Nova web stranica je napravljena, pa slobodno pogledajte što ima.
Mene moja lađa lijepo služi, jedino sam zasrao pod od riba  :stripii: Šalu na stranu, ekipa radi odličan posao, i čamci su  :ok:

http://aluvu.hr

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Ozbiljna prica...ovaj ponton...s dva boksa je odlican proizvod...znas li gdje je postavljen
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Ponton je 100m od Darka Kapitalca, izmedju njegove vikse i Stanka. Bukvalno na 20m od plaže na Zelenom Otoku. Flos je čudo.
#foxrage
#fox_rage_fishing

Luckycarp

Dali oni još rade?
Poslao mail prije tjedan dana i nema odgovora.
Get allways a Lucky-carp

Ivan Borojević

:hi: napisi broj moba, oticu ja danas da pogledam.

im84

Rade čamce. Imaju posla, hvala Bogu,  kao u priči...
#foxrage
#fox_rage_fishing

Luckycarp

Jovica, poslao ti u poruci.  :hi:

Greys... drago mi je da rade, ali tjedan dana je fakat dugo tako da se čovjek zapita.
Get allways a Lucky-carp