Servis

Autor maverick, Ožujak 27, 2017, 20:03:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Jesi i gore skinio kamenac kad već lickaš?
Audentes fortuna iuvat

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Medicinske rukavice...krpica , malo solne kiseline...kasnije malo kokpit sprej...e to lickanje bas volim  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Cilit bang u šprici , manje je agresivan a skida kamenac za peticu!! :icon_thumright:

maverick

Kad vozis Mercurija onda moras paziti koliko je sredstvo agresivno  :stripii: ...znaju pobjeliti plastike itd...kad vozis Hondu i Yamahu onda moze i solna kiselina...puno bolje skida pogotovo kad su deblje naslage. Tebi je motor i čamac vani pa se ni ne skupi toliko...oni koji drze non stop u vodi i jos spusten motor stalno dole...bas se nakupi poprilično debel sloj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Nisam mislio agresivno za površine nego za ruke , lakše mi je odraditi! Što se tiče merca i koliko se meni nakupi to i šamponom za osijetljivo tjeme skinem  :stripii:

maverick

Na merc i toši hoce pobjeliti one resetkice na peti...neka je drukcija plastika...A iskreno...zavidim onima koji drze čamac na prikolici i pod nastresnicom...Sjecam se kad sam tako imao sharka...sve cisto...uredno...motor vjecno nov...Jbg sad nemam auto za takve egzibicije da vozim čamac svaki put...golfika se napati kao Isus na spustu  :stripii:

miha

bakrene podloške stavljate na vijke na peti za ulje ? gdje se može  kod nas ( osijek - okolica ) kupiti bakrene podloške ili možda neki drugi materijal ?

Garofeeder

Kad ih nadjes, otpusti ih. Okacis na zicu pa uzaris na plinu doma i pustis da se polako ohlade. Tako ih omeksas da ljepse sjednu.

šajzika

Citat: miha  u Siječanj 17, 2022, 16:59:49
bakrene podloške stavljate na vijke na peti za ulje ? gdje se može  kod nas ( osijek - okolica ) kupiti bakrene podloške ili možda neki drugi materijal ?
Meni Buhin nadavo. Ko zna kome je naplatio :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: miha  u Siječanj 17, 2022, 16:59:49
Trgovina tipa traktor centar ili Buhin servis  :stripii:

Dbozuric

Dobio danas informaciju da servis alesta više ne radi dali neko nešta zna o tome uzeo sam motor kod njega

šajzika

Jel etec ili nesto drugo?

Ak je nest drugo, normalno nastavis kod drugog ovlaštenog.
Audentes fortuna iuvat

Majdo

Citat: Dbozuric  u Svibanj 24, 2022, 11:52:37
Dobio danas informaciju da servis alesta više ne radi dali neko nešta zna o tome uzeo sam motor kod njega

I nije neka šteta. Stari je korektan čovjek, a mali ..... :violent1:

(p.s. Marko, znam da čitaš :thefinger:)

retfala

U servisu sam bio samo jednom. Sto se mene tice mogli su radit jos 100 godina nikad nebi vise otisao. Ovo nebi napisao da kolega nije rekao da citaju forum. Bez obzira na sve nije mi drago sto su zatvorili.