Problem rijeke Drave

Autor maverick, Siječanj 07, 2013, 16:33:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Mislis na ovo?

@miha
Cudo da te nije server izbacio zbog toga :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

nema druge več zvat 112 to nam je i dužnost (što bi Kobac rekao ....prijavite)  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mario123

U Sl brodu ima neki ured ministarstva za zaštitu okoliša  možda ima i u Osijeku tu bi se ovo moglo prijaviti..Ako je neztko zadužen za to onda su to oni.

rj

ništ od tog ministarstva ...svi su povezani....od danas slikam ispust iz kombinata pa prijava ne protiv firme več protiv Kornelije Oreškovič direktorice od kanalizacije  :stripii:

inače ovo rade samo vikendom
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

apsolutno sam za to da obavezno prijavite, prvo 112, policija, novinari...pa inspekcije (jer one obično ne rade vikendom), ali novinari i policija obavezno, uzeti uzorke..kad se sve pokrene, teško je onda zataškati..i biti dosadan...
:ok: :ok:

Zagor

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Ja imam dojam kroz proeklih deset godina da je Drava sve plića a ne da se produbljuje....a osim sto je svake godine sve bogatija s ribom...oni bi nam zabranili i da se kupamo  :stripii: Ajd jedino su se sjetili zatrpanih i neodrzavanih kanala
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

U gornjem toku se produbljuje, a kod vas zbog Dunava se zaplicuje jer se taloži pijesak zbog slabijeg protoka Drave.

pajdo77

Taj autor je na Dravi bio zadnji put 76 godine prošlog stoljeća hebo ga onaj koji mu plaću daje. Kod mene na ovaj vodostaj ne možeš spustit motor do kraja u vodu,treba imat onaj trim ili kako se već zove ili čamce što peglaju sa onim ventilatorima iza.

davor99

Citat: Zagor  u Lipanj 10, 2017, 12:10:31
U gornjem toku se produbljuje,

Drava se ukapa i to nizvodno od D Dubrave sad je ukopana sigurno nekih 4-5m a dubine su smiješne oko 1m a u najdubljem dijelu ne prelaze 2,5m ove godine katasrofa što se tiće ribolova bijele ribe nema, nešto je bilo u zimovniku kod D Dubrave ,ali su je tu desetkovali svim mogućim alatima
Poznata je stvar da se najgorim kemikalijama izbjeljuje papir a to Belišće ispušta u Dravu, a kod nas je variranje vodostaja svakodnevno preko metra to su strašni šokovi za ihtio faunu 
Vodite ljubav, a ne psa

maverick

Kod nas je sve plića....a osim Belišća...imamo i Ravlića kod nas....Koliko otrova ispušta u Karašicu govori i podatak od zimus kad je sve bilo zaledjeno osim tog dijela gdje on ispušta otpad...ali može im se a mi možemo samo gledati što se dogadja

Zagor

Davore99 u pravu si, krivo sam se izrazio.

No

:eek: ma pazi zaključka VLASNICI brodova NEMAJU novca  :uf:  :uf: