Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Znas da naslovi moraju biti senzacionalistički da kreteni klikaju.
Bas me ovako lose prognoziranje smeta ali vrijeme predivno.
Audentes fortuna iuvat

No

Citat: pajdo77  u Srpanj 07, 2018, 06:27:58
Jel ovo ljeto ili rana jesen i gdje im je ta silna kiša koja je trebala potopiti pola grada još sinoć po njihovim najavama? Ja nakuco daske na prozore,kupio klope za cijeli tjedan i napravio sklonište u kanalu za auto popravljat kad ono ćorak. Još cijelu noć sjedim sa bater-lampom na čelempuri i čekam da krenem skupljat kišne gliste. Da danas odem u podne na vodu e tek onda bi se spustila.

Pajdo ljeto je super,nema veze što se malo jakne oblače, nemoj bit nezadovoljan, jel ti znaš da bi ljudi iz afrike bili presretni da imaju naše  vrijeme, naš standard itd...  :stripii:   :stripii:

maverick

Vrijeme je odlično, nije prevruće moze se na bicikl...navecer taman hladno da mozes pecati jer nema komaraca..jedino kupanje je pušiona...ali kontam da ce jesen biti lijepa i da cemo to nadoknaditi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

S obzirom na vrijeme vani zanima jel to ovaj mjesec počinju Vinkovačke jeseni? Reko da ne propustim  :stripii:

šajzika

Bas si cangrizav. Treba na vodu. Ovo je super vrijeme za cjelodnevne izlaske
Audentes fortuna iuvat

maverick

Vidices ti za koju godinu...kad se zima uvuče u kosti...mozes na pecanje samo kad je plus 30  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Kad budem morao u pol ljeta prsluke i jakne oblacit batalit cu pecanje
Audentes fortuna iuvat

maverick

Neka neka...sjeticu na ove tvoje riječi  :stripii:

mossi

Pajdo skroz si u pravu, mi juče i danas skupljali suvo lišće od orasa .. kao da je kraj avgusta!  :eek: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

maverick

Nema pajde kad zagrije...sigurno je u kupacim gacicama na čamcu i osunačava ono nabildano tijelo  :headbang:

pajdo77

Evo za popodne kažu opet kiša,nije dugo. Ovim putem bi samo za forumaše i veselo društvo iz ćoška naručio jednu od Parnog Valjka "Jesen u Meni"  :stripii:. E bem te robijo,umjesto u pustinji ja sam tu gdje jesam  :rofl2:

šajzika

Kolko sam ja nacuo , servisira vb motore u donjem gradu. Ima mobilnu servisnu stanicu
Ps. Preduhitrio me
Audentes fortuna iuvat

majstor

Svaku večer neka oluja ili pljusak. Pakiraj na brzinu i bježi doma. I to baš dok bi riba trebala gristi.  :uf:

pajdo77

Dva dana bilo sunca sad će me kiša hebat dva tjedna. Da je prespavat ovu godinu i obrisat ju gumicom.

pajdo77

Evo kaže Vikić-Topić sutra kiša,pa onda poslije te kiše opet tu i tamo kiša. Pa dokle više i odakle više pada hebem ti kišu i tko ju izmisli. ma da mi je otić u pustinju i dehidrirat ko čovjek i vratit se sa opekotinama od sunca pa se ku*čit kako sam izgorio.