Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

:stripii: jucer kupanje a danas duge gaće
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

komotno moze preskocit 7 i 8 i pola 9-tog mjeseca da dodjemo na 10 mjesec i milina    :clap2:

pajdo77

Nemoj tako,ima nas koji volimo ljeto. Ja opet sa prvim mrazom pakujem pribor do slijedeće godine. Ne volim zimu vidjeti ni kao sliku na kalendaru.

pajdo77

Nema šta,pravo ljeto. Najviša dnevna 19 stupnjeva krajem šestog mjeseca. Još da vidim kako lišće počinje opadati i čujem divlje guske kako pakuju stvari i lete u toplije krajeve i to je to  :uf:. Vidim djeca vuku vreću briketa za roštilj,kažu treba im taj ugalj za dugmiće jer počinju praviti Snješka Bijelića  :stripii:. Sve me strah da odem do Drave i vidim ledolomce,hebeš vako ljeto.

maverick

Jutros sam morao obući majicu dugih rukava, neku večer se smrznio na pecanju  :stripii: Neće to na dobro izaći  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Neku se večer vraćam iz ribolova, još je bio dan, temperatura 11 stupnjeva. Mislio sam da je greška.

Harley

Na ušču Une 7 stupnjeva prije par dana!!
Dan ranije 33 stupnja po danu!
Living your dreams, do not dream the life

maverick

šajzika

Gdje su sad vakula i kompanija sa iznadprosjecno toplim ljetom.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Poslo bi ja njih u sandalama na Velebit. Ako je takva temperatura ovo ljeto kao što su najavljivali ne bi im trebalo biti hladno. Meteorolozi su nakon političara najveći lažovi u ovoj zemlji,oboje dobro i predobro plaćeni a blage veze nemaju niti odgovaraju nekom za svoje neznanje

maverick

Bas malo prije čitam, oni i dalje misle da ce ljeto biti iznadprosjecno toplo... :sha: jedino ako zadnjih dana bude 100 stupnjeva pa popravimo prosjek  :stripii:

pajdo77

Supruga kaže da je čula podatak kako u zadnjih 60 dana,dakle dva mjeseca nije bilo dana da negdje u Hrvatskoj nije bilo kiše,sačekajmo kraj mjeseca i gospoda meteorolozi će reći da je i ovaj mjesec bio što se tiče padavina u prosjeku za ovo doba godine. Kažem vam da ovi pojma nemaju. Bar da prepisuju sa nekog pouzdanog izvora umjesto što daju prognoze olako. Na prognozi mi nacrta sunce,kišu i oblak pa se ti smatraj šta te sutra čeka ili biraj šta ti odgovara. Smješne su mi te njuškice

No

Pajdo sačekaj da završi nogomet u Rusiji i bit će lijepog vremena.
Sad sam dobio dojavu od "neimenovanog visokog izvora"  :stripii:  da rusi bombardiraju oblake nekim ozonskim bombama i tjeraju od sebe kišu dok traje prvenstvo, kao i kinezi kad je bila olimpijada kod njih.   :dontknow:

pajdo77

Jel ovo ljeto ili rana jesen i gdje im je ta silna kiša koja je trebala potopiti pola grada još sinoć po njihovim najavama? Ja nakuco daske na prozore,kupio klope za cijeli tjedan i napravio sklonište u kanalu za auto popravljat kad ono ćorak. Još cijelu noć sjedim sa bater-lampom na čelempuri i čekam da krenem skupljat kišne gliste. Da danas odem u podne na vodu e tek onda bi se spustila.