Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Za danas je kod nas upaljen crveni meteo alarm. Daj Bože da nas to zlo zaobiđe

Mornar Popaj

Ma samo da leda ne bude

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Kažu moj Popaje da je u Sloveniji padao led veličine teniske loptice. Gdje to opizdi tu više ni trava ne raste. Trenutno je kako vidim cirkus tamo kod Graca u Austriji a nama ide nešto iz Bosne

mossi

Kod mene igraju i vetar i led, ako bilo koji od ta dva opizdi, ništa od šljive i kajsije.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Pa unesi te voćke u dnevni boravak dok nevrijeme ne prođe inače ću ja pit qurac a ne tvoje rakije. Daj si malo truda za dobrobit društva. Sad kupio kazan za rakiju i onda eto cirkusa sa sirovinama. Sa tobom uvjek neki nestašluci😂

mossi

Žena sklonila cveće.
Ja gledam malo u nebo malo u kazanče.

šajzika

Zasad Osijek dobro obilaze oblaci i oluja. Vidim da su mnogi gadno pogodjeni. Bit ce opet zbrajanja stete i problema. Steta ce biti velika
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Dobro smo prošli sa ovim nevremenom

mossi

Takođe, kako je izgledalo mislio sam da ništa neće ostati.

Garofeeder

To te na vodi ko zeca zatuce...

Citat: pajdo77  u Lipanj 23, 2023, 16:16:51 Kažu moj Popaje da je u Sloveniji padao led veličine teniske loptice. Gdje to opizdi tu više ni trava ne raste. Trenutno je kako vidim cirkus tamo kod Graca u Austriji a nama ide nešto iz Bosne

No

Prošlo je ili nadam se da je prošlo.
Puno je ljudi u mom kraju kojima je ovo poseban dan i posebna noć.
Mjenjaju se planovi, sutra će se popravljati krovovi i sanirati šteta.  :ok:

flutikazon

Kolege kakvo je stanje kod vas? Ja sam u Ns doduse podstanar, haos po naselju. Evo par slika kataklizme

Ova pislednja mi je iznad stana, slikano s terase. Porodica se izmesta u Karadjordjevo do daljnjeg. A i bolji su tereni tamo  :icon_biggrin:

maverick

Katastrofa, nas je tu mimoišlo ali puno prijatelja je nastradalo iz okruzenja...poruseno dosta toga...neki ce se tesko oporaviti bez neke ozbiljnije pomoci
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Eto za koji sat novi kijamet.

madmax

Malo malo pogledam aplikaciju na mobitelu da vidim što kaže...