Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Odakle više pada hebala mater svoju,pa dopizdila je i bogu i vragu ove godine.katastrofa od vremena.

madmax

Treba klat u nedjelju, u dvorištu samo blato...

šajzika

Citat: pajdo77  u Studeni 28, 2023, 09:35:11 Odakle više pada hebala mater svoju,pa dopizdila je i bogu i vragu ove godine.katastrofa od vremena.
Sad tek krecu padaline , sljedecih par dana potop.
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Upravo čitam prognozu za cijelu RH, kaže tek stiže potop, padaline i poplave, najgore će biti na slivu Kupa, Sava po prognozi 2.12.vrh vodenog vala.
Ako se dobro sjećam, a ne sjećam se, nikad ovako nije bilo početkom prosinca.

pajdo77

Nikad ja ne pamtim da je bilo ovoliko kiše u godini. Osmi mjesec je bio dobar a ovi ostali ajme majko.

DIDAPATAK

..baš shanje  :crybaby2:
..možda se netko neće složiti samnom ali..
..ja bi volio da danas ili sutra padne jedno 20cm snijega i onda svaki tjedan do 01.03. još po 5cm da sakrije tragove..
..da se zemlja natopi,da žita zaštiti,da djeca guštaju...
..malo bi iznenadilo cestare,po običaju,ali poslije..
..ajme ljepote..
..a od 01.03. sunce,visibabe,krečenje voćnjaka..i..sve kao u neka sretna vremena..
.. :baba:

maverick

Ma nista od toga...sta mi s biciklom...da uginemo do proljeća  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Dida, to je to!
Vozi se bicikl i po snegu!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Omatorili ste obojica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

pajdo77

Do kada i odakle više pada hebem joj sve da joj hebem. Pa ovo više nije humano.

miha

hebiga ne zna Vakula  :toothy2:  ... još sutra prije podne kiša,a onda zjevanje ....

No

:uf: Ne da nisam otišao pecati nego sam zbog te dosadne kiše 3 sata prao asfalt u dvorištu 
Preko puta se zaštopao kanal, voda na cestu i sa ceste kod mene  :BangHead:
Došli su nakon sat-dva iz gradske službe sa bagerom i riješili problem
Sad mi krivo što više ne pada  :stripii:

maverick

Potop je svuda...užas...treba čamce obici ...bit ce tu svega

Mornar Popaj

Od petka dugo toplo ljeto u najavi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.