Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Garofeeder

A kad komariljosi krenu  :toothy12:

madmax

ljuska

ljuska

To mi je stanje ispred vikendice

No

Ružno vrijeme, svugdje pada kiša a kod mene pada kita  :uf:

Kugla

Ljuska nadam se da ne ide unutra

pajdo77

Do jučer se kupali a danas možemo u imax odjela pa na vodu a za Božić će biti +22. Otišlo sve u materinu dečki moji. Više ne znaš šta obuć na sebe.

maverick

Razmisljam o dugim gaćama  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pošto je zahladilo bar mi baba neće trošit pjenu za brijanje za depilaciju bikini zone i bolje da ne znam čega sve još :stripii:

Ervin

Citat: maverick  u Rujan 14, 2024, 09:06:23 Razmisljam o dugim gaćama  :uf:

Jutros na vodi je bilo za duge gaće, koje nisam obukao. Sva sreća padala je i kiša, pa sam preko svega navukao kišno odelo i time istovremeno navukao i hidroizolaciju i termoizolaciju na sebe!  :toothy9:

Kugla

Pa momci gdje vam je mladost  :stripii:

pajdo77

Nema nama sunca cjeli ovaj tjedan. Oblaci po cjeli dan a u 17 h mrak ko u dupetu. Depresivno u vražju mater. Onda nekom smeta ljetna vrućina,komarci qurac-palac. Imamo Dravu za kvasit dupeta,klime po kućama,pivo po frižiderima,Zuka kreme protiv komaraca itd. Bolje ne može. Ne bih dao jedan ljetni dan za pet jeseni i osam zima.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

DJ17

Lako je tebi kad si majstor Smudjolova, mi koji ne znamo ljeti pecat Smudja mi se radujemo jesensko/zimskom jigovanju i muvanju... :uf:

No

Citat: pajdo77  u Studeni 11, 2024, 17:19:28 Nema nama sunca cjeli ovaj tjedan. Oblaci po cjeli dan a u 17 h mrak ko u dupetu. Depresivno u vražju mater. Onda nekom smeta ljetna vrućina,komarci qurac-palac. Imamo Dravu za kvasit dupeta,klime po kućama,pivo po frižiderima,Zuka kreme protiv komaraca itd. Bolje ne može. Ne bih dao jedan ljetni dan za pet jeseni i osam zima.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Pajdo nema zime kod nas, zato ima smrdljivih Martina.

Došao u Norvešku prve godine, temperatura -17 i velim prijatelju
-uf hladno danas
-nije to ništa, hladno je kada moraš misliti šta diraš
-?!!??

Zove me u prvom ili drugom mjesecu ove godine i pitam koliko je minus a on kaže -38,5   :uf: 

Odmah mi je bilo ugodno kod nas :stripii:

Zove me neki dan
-jel dolaziš
- rekoh ne, vrijeme je smuđa, dosta sam radio ove godine, sad samo pecam.

Ne idem više gore prije proljeća  :ok: i nije mi nikada hladno kod nas  :stripii:

pajdo77

Rano su nam počele ove zimske gadosti ove godine. Dok izbacam vodu iz čamca prsti utrnu tako da ne mogu cigaretu zapaliti a ne mjenjati silikonce.Nisam nikako zadovoljan razvojem situacije ako nekoga zanima :stripii: