Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ma Vakula je valjak svjetski,ko malo djete je,gleda me u oči i sere

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Ne diraj moje pitomačane.  :stripii: :stripii:
Vrijeme je stvarno katastrofa i Pajdo opravdano kuka. :takoje:
Budimo optimisti - sutra opet sunce i odlazak na vodu.  :hi:

Mornar Popaj

Brine me tolika količina kiše istovremeno od karlovca preko bosne do slavonije.
Tako je bilo i prije 5. godina 19.05.2014.
Ne ponovilo se

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Do kada će više padati? Pa sje*at će mi sav grincajg u vrtu. Opet ću nedjeljom morat jest gotovu juhicu kupljenu na akciji u nekom marketu...dvije kupiš osam dobiješ gratis kak su dobre.

pajdo77

Od kada sam ja na forumu ti Miha nikad stavio nisi prognozu nekog lijepog vremena. Uvjek neke oblake,potope i zimu. Pa daj nađi u kolekciji neku sliku sunca već jednom.

majstor

Naslov je "Ružno vrijeme" pa Miha ne može staviti da dolazi sunce. On to namjerno radi da Pajdo jambra.  :stripii: :stripii:
Opet par dana bez sunca. Pada neprekidno od jućer. Danas popodne prestaje navodno. Sutra će pajdin grincajg obasjati sunce.  :uf: :hi:

miha

ako se ne varam za subotu najviše sunca .... :clap2:  ...vjetar 11 km ....23 stupnja preko dana...

No

Na sjevernom polu sunčano- pingvini padaju u nesvijest7

SMT

Uopšteno, utisci o Norveskoj za ovo kratko vreme? Sem vremenskih neprilika...

Mornar Popaj

Imam drva do 15.06.
Za poslije ću se morati snaći

Pogledajte snijeg na Sljemenu: Ako ste zaboravili, svibanj je...
https://www.24sata.hr/news/kisa-i-vjetar-dalje-ne-staju-a-sljeme-nam-se-cijelo-zabijelilo-629534

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

majstor

Citat: No  u Svibanj 15, 2019, 11:57:34
Na sjevernom polu sunčano- pingvini padaju u nesvijest7
Da nisu napušeni?   :smjeh:
Do nedavno su pili čaj.  :stripii: :stripii:

No

Citat: SMT  u Svibanj 15, 2019, 12:02:20
Uopšteno, utisci o Norveskoj za ovo kratko vreme? Sem vremenskih neprilika...

Izuzetno organizirana zemlja. Sve je nekako laganini. U toj  onako žešćoj klimi složili su život koji odiše slobodom. Sve je privatno, brda šume, ma gotovo sve. Nemaju ograda oko kuća. Lopova gotovo da i nema. Sve su kuće drvene. Prijatelj kod kojeg boravim potroši godišnje 4 do 5 metara drva za grijanje. Loži samo  nekakvu peć u dnevnom boravku i grije cijelu kuću.
Boravim u selu od 135 stanovnika imaju aerodrom, skijalište sa tri staze, rafting, karting stazu i brdo autića, sportske aute za divljat po asfaltu i po ledu, 50 km staza za trčanje. Uglavnom imaju šta žele. Na sred sela imaju parking za prolaznike, a na parkingu zgradu u kojoj je nekoliko wc-a, par tuševa, kada i stol za oprati i previti djecu, koja je grijana 24 sata.
Ima i glupih stvari.
Puno je dojmova i različitosti u odnosu na naš svijet.
Cijene su prilično visoke ali su takve i zarade.
Sad u petak imaju dan državnosti i u prošlu subotu je cijelo selo obilazilo i čistilo prirodu. Tako je navodno u cijeloj zemlji. A u petak će obući narodne nošnje i pjevat po ulicama.
Interesantno mi je ovdje sve osim ribolova. Ne mogu uloviti pastrvu a nema mi tko pokazati gdje i kako.
Čovjeka kod kojeg sam ribolov zanima ko mene vožnja biciklom. Pola sata dosta.
Dalo bi se još pisat koješta. Ovo su neki prvi dojmovi

SMT